Dakle, sinoć skinem jedan program za zaključavanje fileova i foldera, instaliram ga a nakon instalacije mi se samo pojavi blue screen i komp se restarta. Pomislih, to je slučajno pa uđem program koji sam skinuo, kad ono opet blue screen. Odmah sam skužio da ima nekih problema s tim programom pa kad se komp restartao sam htio ga deinstalirati. Uđem u Control Panel>Programs. Samo što sam ušao u Programs pojavi se blue screen. Odem u safe mode te od tamo izbrišem taj program. Restartam komp, uđem u Windowse (ne u Safe Mode) desktop stoji oko minutu pa opet blue screen. Opet odem u Safe Mode, skeniram komp sa Malwarebytesom, on nađe par infekcija ali ništa povezano s tim programom. Uklonim sve to, restartam komp, uđem u Windowse i opet blue screen. Ima li netko nekakvo rješenje? I da usput pitam koji je antivirus najbolji?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nitko ništa ne zna?!?!?
Jesi probao System Restore?
Btw. najbolji antivirus ne postoji. Svi imaju svoje mane i prednosti.
Dakle, sinoć skinem jedan program za zaključavanje fileova i foldera...
Kako se taj program zove? Zašto nisi prvo provjerio je li taj program kvalitetan ili samo hrpa smeca koji ruši Windowse. I još jedno pitanje. Zašto ti treba taj program?
Udji u safe mode.
Start/All programs/Accessories/System restore
Nadji datum kad si instalirao onaj program i vrati na vrijeme prije downloada tog programa.
Dakle, sinoć skinem jedan program za zaključavanje fileova i foldera...
Kako se taj program zove? Zašto nisi prvo provjerio je li taj program kvalitetan ili samo hrpa smeca koji ruši Windowse. I još jedno pitanje. Zašto ti treba taj program?
da da dobro. ali sad mene zanima kako provjeriti program ako antivirus ne upozori da je to virus ili kako kazes hrpa smeca koja rusi windowse. btw program se zove folder lock 5.9.5.
Udji u safe mode.
Start/All programs/Accessories/System restore
Nadji datum kad si instalirao onaj program i vrati na vrijeme prije downloada tog programa.
hvala puno, rijesio sam problem
Onda lupi kolegi HVALA