kako da povratim acaunt.sistem ja xp sp2 imam jednog upisanog administratora.Ali kada dignem windowse on mi da praznu sliku bez i jedne ikone.Neda ni jednu ikonu na desk op,niti reagira na lijevi i desni klik miša.Onda pritisnem ctrl,alt.del i on napravi ehd tash.iden na restart i tek onda me pita i pokaže ikonu user acaunta.Trebam ga vratit da acaunta stavi odmah posle dizanja sistema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sry al ja tebe apsolutno ništa nisam razumio
napravljen je acaunt,to ti je kada 2 koriste isti komp a svaki ima svoj profil i sa svojim pas ulazi u njega.Ovdje ima samo 1 profil i nekako je zaobiđen tek ga kada ga gasim onda ga pokrene.
kako da povratim acaunt.sistem ja xp sp2 imam jednog upisanog administratora.Ali kada dignem windowse on mi da praznu sliku bez i jedne ikone.Neda ni jednu ikonu na desk op,niti reagira na lijevi i desni klik miša.Onda pritisnem ctrl,alt.del i on napravi ehd tash.iden na restart i tek onda me pita i pokaže ikonu user acaunta.Trebam ga vratit da acaunta stavi odmah posle dizanja sistema.
what is this shit?
ubuduće piši razumljivo... al mislim da imaš problem s windowsima... reinstaliraj winse i riješio si problem
nije moje htio bi kolegi pomoć to mi je zadnja opcija
nije moje htio bi kolegi pomoć to mi je zadnja opcija
lol reci mu nek napravi frišku instalaciju windowsa
da
Razumljivije je kad google translator prevodi sa kineskog na hrvatski ;)
Ova danasnja mladez je nepismena skroz. A ovaj ima 35 godina a ne zna recenicu sastaviti.
Razumljivije je kad google translator prevodi sa kineskog na hrvatski ;)
Ova danasnja mladez je nepismena skroz. A ovaj ima 35 godina a ne zna recenicu sastaviti.
neznam baš dal ima 35 godina, nekako mi se to previše cini 
Ajmo pretpostaviti da treba zarez tj. 3,5 ali i to mi se previse cini ;)
ha ha ha sta je nepismeno
Hahhhahhaha
Da popisem sve ili samo ovaj post?
Veliko slovo, nije sta vec ko, nema upitnika na kraju itd.
Riješio izbriso sve acaunte!