evo imam problem s wifisky uređajem. dok je spojen na računalo ostali usb-i ne rade, kaj god gurnem u njih piše usb device not recognized, no dok ga isključim s kompjutera sve normalno radi, molim pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je konfiguracija(naglas na matičnu) i kolko je star?
Uštekaj USB i otiđi u device manager i vidi jel šta javlja
hmmm konfa je dosta stara neznam maticna je asus ali stvarno neznam koji je model, proc je intel pentium 4 2.8ghz, 4gb rama (naknadno dodano), ne kaze da ima sve drajvere, kad uštekam i wifi i usb stick onda pod usb ports stavi upitnik?
Sličnih problema sam ja imo,ali stvarno se sad nemogu sitit,probaj nać po forumu jer smo mi tu raspravljali,ako išta nađem ovaj post ću naknadno uredit i stavit ću ti link.
EDIT:da te pitam di uključivaš USB na matičnu ili na portove u kućištu?
hvala, pokušat cu nac, portovi na kucistu
Ovako probaj spojit što više uređaja u matičnu pa onda javi oće bit problema s tim da ništa ne uključivaš u kućište.
more bit starija ploča, uštekano previše stvari na usb-ove i matična nemre isporučit stabilni napon na usb portove i neće prepoznat uređaj jer se iz navedenog razloga nemre pokrenut... na to mi zaudara... probaz nabavit ili posuditi usb hub s vlastitim napajanjem i onda pokušat---- prije toga probat otkopčat sve s usb ulaza i spojit samo wifi.... za sad toliko o idejama
dakle u usb-u su mis, web kamera, wifi, printer, usb stick (2gb), i prijenosni hard (3.5).
NE VIDI: web cameru, stick i hard
VIDI: mis, printer i wifi
Probaj im sad zaminit mista
ista stvar