Ev vako,imam dva različita problema koja su ipak povezana pa ću ih oba stavit ovdje da ne otvaram dvije teme,nadam se da to nije problem. Prvi problem: Windows 7(ultimate 7600 RTM) ne prepoznaje SmartBox-ov USB gamepad unazad zadnjih nekoliko dana,znači kad ukopčam gamepad izbaci mi poruku da upravljački uređaj nije uspješno instaliran i ne pomaže mi ni ručna instalacija s mini diska koji sam dobio uz navedeni USB. Tražio sam po netu druge drivere al s istim lošim rezultatom i skenirao sam komp sa čitavim arsenalom odgovarajućih programa,znači s: Kaspersky-em,ESET-om,Ad Aware-om,HiJack This-om,SpyBot-om i Malwarebytes-om i nijedan nije našao nikakvu "gamad" koja bi bila odgovorna za ovaj problem. A sve mi se čini da je u pitanju neki virus ili slično. Uz sve to ni printer mi neće raditi,isti slučaj kao i s gamepadom. Problem s printerom mi se dogodio već dva puta prije nekoliko mjeseci i riješio sam ga jedino rušenjem OS-a. E sad dolazimo do drugog problema. Zanima me gdje točno Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer sprema podatke o mom MP profilu i napretku u MP-u. Htio bih backup-irati taj folder tako da zbog reinstalacije OS-a ne gubim svoj napredak u MP-u jer sam prije gubio čitav progres zbog rušenja sistema,pa da opet samo kopiram taj folder ili šta već je na staro mjesto i da nastavim normalno sa MP-om ako je to moguće.