Uninstalirani Program Files

poruka: 6
|
čitano: 933
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Evo to je ovako bilo: instalirao san Sony Vegas Pro 10 (nema razlike od devetke) i odabrao san da se instalira u Program Files. Normalno, očekivao sam da će se kreirati nova mapa i u njoj biti Vegas, ali ne. Sve je bilo raštrkano po Program Files-u. I ja sam to ubacio u jednu mapu. Nakon otprilike jedan tjedan, sa Ccleanerom sam ga odabrao i pritisnia Uninstall. Primjetio sam da je uninstalracija trajala dosta dugo. I nako šta je bilo to gotovo, idem upali Adobe adobe dreamweaver i kaže da nemože locirat gdje je. Probam Cod2 i njega isto neće. Odem u Program Files i jednotavno - sve se untsliralo (pazite, nije izbrisalo nego uninstaliralo!!!), od Call of Dutyja, do Offica! I sad nema nićega iako je Start > Svi programi >SVE NORMALNO! I ima san Norton Internet Security instaliranog...zanima me dali se to dogodilo zbog Vegasa ili neki virus (ipak je to Norton)??? Windowse ću reinstalirat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Uninstalirani Program Files
Nije virus... nego jednostavno ne znaš se koristiti CC cleanerom... ne smiješ mu dopuštati baš sve... mogao si lakše u add remove files i lijepo uninstalirati odatle... a ostatak ručno ako što ostane...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

nije mi prvi put da brišem sa ccleanerom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukoliko nemaš backup/image bojim se da si CCleanerom obrisao većinu programa. Ako ih ima u start meniju i na desktopu ikone onda si samo u Program Files obrisao njihove mape, a sve ostalo ti je ostalo pretrpano na računalu i registru.

Sljedeći puta kada budeš nešto brisao koristi Revo Uninstaller ili jednostavno pobriši sa Add Remove programs.

18 godina
neaktivan
Pa nije prvi puta, ali prvi puta da nema druge mape doli program files (koji bi bio home za taj program pa bi i njega obrisalo)...

Zato ti kazem to si trebao preko windowsova uninstala i ne bi ti ga micao, gotovo sam pa siguran...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

ahhh sad je kasno... :(....uff kako sam poludio kad sam to vidio...sva sreća, sve ostalo je ostalo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice