Ucestali BSOD na mom kompu!

poruka: 4
|
čitano: 875
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ovako....prije par dana mi se komp jednostavno u radu poceo rusiti.... konfa je: Intel i7 920, Asus p6q deluxe v2, asus nvidia 9600gt i corsair HX 620....znaci dolazi mi BSOD i pise da je nvdllmkm stopped working....na konfi je instalirana win 7 RC i nikad nisu igre igrane na njoj....konfa sluzi samo za rad....al je nemoguce raditi kad se to ucestalo ponavlja...gledao sam po googlu i na nekim forumima...i ljudima se to dogadja...al nezz zasto...zna li netko i dali je neko ima slican problem...hvala!!

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina

nitko??.....sad sam upravo otkrio nes...imam prijenosni disk Verbatim od 1 TB..i kad sam ga ustekao u komp Q6600....i on mi se srusio....i naravno kad bi ga opet ustekao nazad u i7 i on bi se srusio...zar je moguce da je do diska??? nov novcat!!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nvdllmkm je problem koji ti ruši grafičku. Praktički nešto ti je natjeralo da se sruši driver od nVidijine grafičke. Što je to nešto je teže odrediti. Prvo bi probao update drivera, ali čini se da se taj disk pokazuje kao glavni krivac.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Ucestali BSOD na mom kompu!
Paolo2612 kaže...

nvdllmkm je problem koji ti ruši grafičku. Praktički nešto ti je natjeralo da se sruši driver od nVidijine grafičke. Što je to nešto je teže odrediti. Prvo bi probao update drivera, ali čini se da se taj disk pokazuje kao glavni krivac.

a hebem ti sebe...jos sam se dvoumio dal da kupimm WD ili Verbatim...i vrag me natjerao zbog pisljivih 100kn na Verbatim...a imam jos 2 WD diska od 1 tb i rade bez problema...nis...idem se malo poigrat s tim...probat cu disk staviti direktno u kuciste...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice