Tv kartica gigabyte u7000 problem

poruka: 9
|
čitano: 8.045
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo ovako, kupio sam karticu navedenu u temi.. instalirao sam drivere i softvare koji sam dobio uz nju.. sad, spojio sam sve ( nema bas puno tog za spojit, tuner u usb i antenu i to je to ) i ne mogu nac niti jedan program.. kada stisnem na radio, kaze mi da nemam "radio tuner" a na kutiji pise da podrzava FM.. Kada odem na settings, na source AV/TV imam samo "digital (DVB T)" i ne mogu to promijenit.. jel netko mozda zna u cemu je problem ??

Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Tv kartica gigabyte u7000 problem
steve90 kaže...

Kada odem na settings, na source AV/TV imam samo "digital (DVB T)" i ne mogu to promijenit..

Nema se što mijenjati, to je digitalni TV tuner, prima digitalni signal, uz pretpostavku da si antenu usmjerio prema digitalnom odašiljaču. I taj model nema FM tuner.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Ta antena kaj si dobio uz tuner je šrot najbolje bi bilo spojiti na bilokakvu vanjsku ili neku kvalitetniju sobnu, ni meni s njom nije nikaj hvatalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 19:03 (IN_trance001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro vece, ja cu malo izaci iz teme ali: imam problem sa tv karticom pinnacle pctv tv centar analog version 4.0, cak sam probao sa navedenim hardverom i novije verzije softvera kao 4.01, 4.91, pa cak i 4.98 i 5.04, i nista nece da mi radi ali samo na windows 7 ultimated. Sve verzije softvera su mi normalno radile na os win sp2 ali na sedmici nece ni da krene, pokazuje mi kao da nema tv tjunera. sto mi nikako nije jasno zasto, posto tv karticu prepoznaje kao audio i video capture device. Win 7 je inace 64. bit ni tako da bih bio jako zahvalan ako bi neko zeleo iliti mogao da mi pomogne da resim ovaj problem. hvala unapred.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem...imam Windows 7 i instaliram sve drivere za ovu TV karticu, spojim kao i uvijek i ne radi. Jednostavno kad uđem tamo u izbornik i hoću pokrenuti TV, ništa se ne događa...kad odem pod postavke i na TV, ništa se ne događa. Kad sam imao XP, radilo je sve savršeno...a sada ne radi, skinuo sam najnoviji driver za 7-icu i ništa. Zna netko u čemu bi mogao biti problem???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni normalno radi na 7-ici. Možda je problem u software-u tj. kojem programu gledaš. Meni u WMC-u normalno radi i sve hvata. Onaj Cyberlink-ov program koji dobiješ s karticom me nešto sitno zezo al znam da je i tamo radilo.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pliz help imam tu tv karticu i nikako da ma proradi na windows 7 ultimate 64 bit dok na xp-u normalno radi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Tv kartica gigabyte u7000 problem

Pretpostavljam da nisi instalirao odgovarajući driver.

Možeš ga skinuti ovdje, a driver za daljinski ovdje.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

instalirao sam drivere ali ne mogu instalirati program, presto utility jer mi za 64 - bit verziju traži drugi cd key od onog kojeg imam na cd-u koji sam dobio u paketu, probao sam i u windows media centru, ali ne može naći ni jedan program

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice