time restricted data

poruka: 9
|
čitano: 1.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Vremenski ograničeni podaci

Da li netko zna, da li postoji kakav software, kojim bi se moglo ograničiti vrijeme trajanje podataka na nekom CD-u li DVD-u.

Naime zanima me da li se mogu snimiti podaci na nekakv disk, koji bi se distribuirao, s tim da npr. nakon godinu dana ti diskovi više nisu čitljivi niti u jednom uređaju. Nešto kao samouništenje diska.

TNX!

ZoK

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Vremenski ograničeni podaci

Hardverski nikako ... jedino softverski ukoliko se radi o nekoj aplikaciji... ali i to se sve može probit...

Mislim, padaju mi na pamet ideje sa malom količinom C4 i tajmerom od godinu dana ali :)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
18 godina
neaktivan
time restricted data

na optičkom mediju nikako. osim ako pribaviš neki koji je izrađen od smjese koja zapravo i traje cca 1 godinu, i "samouništenjem" medija nestanu i podaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
time restricted data

Koliko se sjećam, bila je u neri opcija da se namjesti od kad do kad vrijedi disk. Nemam neru inst pa to ne mogu potvrditi. To se odabiralo na onom prvom screenu kod izrade kompilacije...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: time restricted data
Sum_of_all_fears kaže...

Koliko se sjećam, bila je u neri opcija da se namjesti od kad do kad vrijedi disk. Nemam neru inst pa to ne mogu potvrditi. To se odabiralo na onom prvom screenu kod izrade kompilacije...

Ja imam Neru al ne mogu to naći

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
ZoK kaže...

Da li netko zna, da li postoji kakav software, kojim bi se moglo ograničiti vrijeme trajanje podataka na nekom CD-u li DVD-u.

Naime zanima me da li se mogu snimiti podaci na nekakv disk, koji bi se distribuirao, s tim da npr. nakon godinu dana ti diskovi više nisu čitljivi niti u jednom uređaju. Nešto kao samouništenje diska.

I onda netko kopira podatke na normalni CD, a ovaj odmah baci u smeće...

17 godina
odjavljen
RE: time restricted data
Tomislav95 kaže...

Ja imam Neru al ne mogu to naći

Evo ga: http://www.theeldergeek.com/images/Slipstreamed%20XPSP2%20CD%20Nero/SP32-20040809-230924.gif

Ovo volume effective (od kad vrijedi) i volume expiration (do kad vrijedi). Sad, koliko je to učinkovito...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
18 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Hardverski nikako ... jedino softverski ukoliko se radi o nekoj aplikaciji... ali i to se sve može probit...

Mislim, padaju mi na pamet ideje sa malom količinom C4 i tajmerom od godinu dana ali :)

:))

ZoK
18 godina
neaktivan

Hvala na odgovrima.

ZoK
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice