TeamViewer 4

poruka: 34
|
čitano: 18.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TeamViewer 4

Vidi ovdje kako koristit TW. Ne trebaš kreirat nikakav profil.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TeamViewer 4
vidim da je tema malo starija,pa ukoliko netko još čita....Imam kučnu mrežu sa 6 računala, pa me zanima dali preko tv mogu sa laptopa i vipovog stika se spojiti na sve pc-e u mreži?Na svaki instaliram tv, to kužim i kad jednom upišem lozinku za spajanje sa pojedinim računalom, dali mi ona ostane pohranjena ili za svako spajanje trebam novu?Npr, ja sam na putu i želim se laptopom spojiti na svoje računalo doma, znam da računalo doma mora biti upaljeno, a dal mi netko mora potvrditi pristup ili mogu sve sa laptopa riješit.Isprike na gramatici i forma, pišem s moba.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: TeamViewer 4

imas u postavkama za narihtat ( mislim da te cak i pita pri instalaciji) da dozvolis spajanje ''izvana'' na to racunalo, moras dat ime tom racunalu i sifru,ali moras otvorit acc na teamV i tamo dodas racunala kojima zelis pristupat,i to imas na ''glavnom'' kompu, tj onom sa kojeg zelis pristupa t ostalima

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
16 godina
neaktivan
Re: TeamViewer 4
mkm kaže...
vidim da je tema malo starija,pa ukoliko netko još čita....Imam kučnu mrežu sa 6 računala, pa me zanima dali preko tv mogu sa laptopa i vipovog stika se spojiti na sve pc-e u mreži?Na svaki instaliram tv, to kužim i kad jednom upišem lozinku za spajanje sa pojedinim računalom, dali mi ona ostane pohranjena ili za svako spajanje trebam novu?Npr, ja sam na putu i želim se laptopom spojiti na svoje računalo doma, znam da računalo doma mora biti upaljeno, a dal mi netko mora potvrditi pristup ili mogu sve sa laptopa riješit.Isprike na gramatici i forma, pišem s moba.

ID ostane isti ali po defaultu se pass mijenja svaki puta kada pokreneš TV, što je i normalno iz sigurnosnih razloga... ideš na connection/setup unattendent access i odrediš šifru koju hoćeš(tv će se podizati s windows) - ako se ne varam bila je opcija da ne želiš account i sve je radilo ok...

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 11:09 (brixy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice