Subtitles

poruka: 24
|
čitano: 3.641
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Subtitles

Prije par dana skinuo sam si jedan film ali neznam kako staviti prijevod na njega.

Prijevod sam skinuo s DIVX titlovi i pokušao sam nači naćin na youtube ali našo sam samo prevare pa ako netko zna neki link na youtube da mogu pogledati ili možda ako netko zna a nije mu teško napisati način bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Subtitles

ovisi koji player koristiš. u gom playeru je to npr kombinacija tipki alt+E pa u exploreru odabereš folder gdje ti je titl klikneš na njega, i open. ako titl nazoveš isto kao i film, on će se sam pokrenuti skupa s filmom, npr terminator.avi terminator.srt. isto tako pali i sistem drag and drop, mišem povučeš titl u prozor od playera u kojemu gledaš film, radi npr u gom playeru, za druge nisam siguran.

a isto tako moraš skinuti titlove za onaj film koji gledaš. npr ako je film terminator.salvation.bbr-vison-acr, onda moraš naći i titl tog naziva (ili sličnog). za skidanje titlova preporučam strancu www.titlovi.com, tamo imaš svega.

mslim da windows media player mora imati isto ime tilta i filma da bi ih uopće mogao prepoznati.

15 godina
neaktivan
Subtitles

Uredu hvala idem sada probati preko windowsa movie makera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:45 (tommy hilfiger).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

Uredu hvala idem sada probati preko windowsa movie makera.

ne windows movie maker, nego windows media player Osmijeh skini ti sebi gom player, pa gledaj kako spada http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 18:47 (robisierra92).
18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ovisi koji player koristiš. u gom playeru je to npr kombinacija tipki alt+E pa u exploreru odabereš folder gdje ti je titl klikneš na njega, i open. ako titl nazoveš isto kao i film, on će se sam pokrenuti skupa s filmom, npr terminator.avi terminator.srt. isto tako pali i sistem drag and drop, mišem povučeš titl u prozor od playera u kojemu gledaš film, radi npr u gom playeru, za druge nisam siguran.

a isto tako moraš skinuti titlove za onaj film koji gledaš. npr ako je film terminator.salvation.bbr-vison-acr, onda moraš naći i titl tog naziva (ili sličnog). za skidanje titlova preporučam strancu www.titlovi.com, tamo imaš svega.

mslim da windows media player mora imati isto ime tilta i filma da bi ih uopće mogao prepoznati.

Ispravka pogresnog navoda. Ne moras skinuti titlove istog naziva ali bibilo pozeljno jer je veca vjerovatnoca da ce pasati po duzini i sinhronizaciji. Windows media player koliko znam ne pusta titlove. Gom ili media player classic home cinema.

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
robisierra92 kaže...

i titl tog naziva (ili sličnog).

Windows media player koliko znam ne pusta titlove.

replika, rekoh:

- titl tog naziva ili sličnog

- na slici wmp sa titlom koji je istog imena kao i film, wmp je sam povukao titl

Osmijeh

15 godina
neaktivan
Subtitles

evo skinuo sam title sa stranice koju mi je dao robisierra92 ali pošto prvi put skidam title nisam siguran dali je ovo dobro šta sam skinuo http://img69.imageshack.us/img69/5010/93299993.png

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sa ili bez vobsub ili ffdshow?

;)

18 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

evo skinuo sam title sa stranice koju mi je dao robisierra92 ali pošto prvi put skidam title nisam siguran dali je ovo dobro šta sam skinuo http://img69.imageshack.us/img69/5010/93299993.png

Pa otvori datoteku. Svaki titl ti je obicna txt datoteka koju bez problema otvras u notepadu.

15 godina
neaktivan
Subtitles

evo naprimjer na gom-u pokrene mi se film idem na subtitle i piše mi da nađem na kompu title odem na folder gdje mi je samo title kojeg sam skinuo ali čita mi da je folder prazan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Subtitles

evo uspio hvala svima na pomoči

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

;)

you talking to me?

tommy hilfiger kaže...

evo uspio hvala svima na pomoči

za svaki slučaj da ponovimo - na prvoj slici ti je titl na stranici titlovi.com, na drugoj ti je taj tilt u rar fajlu, skinut s te stranice - i raspakiran uz film. dakle, ako tražiš titlove, gedaj da bude što sličnijeg naziva kao i film.

a ako preimenuješ film i titl da se isto zovu - kao u ovom slučaju kod mene na slikama, gom player će sam pokrenuti titl s filmom, bez da ga ti moraš otvoriti.

u ovom slučaju film se može zvati npr orphan.avi i a titl orphan.srt,

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
logic kaže...

;)

you talking to me?

Tebi ;)

17 godina
neaktivan

a jbg, ne kužim što si mislio s time?

15 godina
neaktivan
Subtitles

sad ću znat za ubuduće Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Imas vobsub ili ffdshow instaliran na kompu? Neki codec pack?

17 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

sad ću znat za ubuduće Smijeh

s obzir da si novi na forumu da ti napomenem jednu sitnicu - kada smatraš da ti je netko pomogao, klikneš mu na "hvala" ispod posta, ako se slažeš s njegovim mišljenjm klikneš na "thumb up", ako ne na "thumb down" Osmijeh

17 godina
neaktivan
logic kaže...

kej lajt mega, elcard mpg2 decoder i dts+acr3 filter, to mi pokriva sve što mi treba Osmijeh

15 godina
neaktivan
Subtitles

sređeno

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
logic kaže...

kej lajt mega, elcard mpg2 decoder i dts+acr3 filter, to mi pokriva sve što mi treba Osmijeh

kej lajt ti je dao titlove u media playeru ;)

Inace ne podrzava ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

kej lajt ti je dao titlove u media playeru ;)

Inace ne podrzava ;)

ma da? nemam pojma, to je prvi puta da sam uključio wmp na pc-ju ove godine, a k lajt odmah instaliram nakon instalacije os-a, tako da nisam pokušao pokretati film bez njega - ali ebeš wmp, tko to još koristi Namigiva

18 godina
neaktivan

Ja ne sigurno ;)

18 godina
protjeran
Subtitles

ebeš computer bez dobrih codeca..................

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A kad ih stavis puno onda on j..e tebe ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice