Start menu - problemi

poruka: 14
|
čitano: 2.530
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Start menu - problemi

u zadnje vrijeme imam sa problema sa starti menijem. kad stavim miš na svi programi ili kliknem na to (svejedno) i kad idem mišem po listi koja se pojavi, ta lista se jednostavno postavi iza start menija. ja i dalje mičem mišem gore-dolje i normalno se otvaraju podizbornici, ali su i dalje djelomično skriveni. ako odmah ponovno otvorim start - svi programi sve će bit ok, ali odmah kod sljedećeg otvaranja pojavit će se taj problem

a 2. problem je kad kliknem na ugasi računalo i onda se pojavi onaj mali izbornik gdje mogu odabrat 3 opcije. taj izbornik nestane ako miš brzo pomaknem prema gore. moram ga polako dovući do tipke isključi i onda kliknut na to. inače jednostavno nestane pa moram ići ponovno u start i onda miš polako pomicati do gore

pogledajte slike

1. problem - primjer 1 1. problem - primjer 1
1. problem - primjer 2 1. problem - primjer 2
1. problem - primjer 3 1. problem - primjer 3
izbornik za gašenje koji nestaje izbornik za gašenje koji nestaje
Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 1:34 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Start menu - problemi

Makni tu temu i stavi neki drugi program za teme.

XP i dalje dobro izgleda i bez njihOsmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Start menu - problemi

jesi li probao promjeniti temu ili drugi  start izbornik staviti?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Start menu - problemi

isti problem i sa drugim temama. čak i sa onom defaultnom plavom

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Start menu - problemi

jel moguce da se nesto u regystriju pomjesalo...probaj ccleaner - om

ja kad sam jednom zelio prijatelja zezznuti[maknuti shut down tipku iz menija] zeznuo sam mu cjeli start meni...na svaki sortcut se javljao "browse file ili remove from list" prozor

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 1:46 (Maxy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ne vjerujem. čistim registar kad se nakupi više smeća, ali to ne bi zeznulo start menu
Bubamara na steroidima.
16 godina
protjeran
jurluk kaže...
ne vjerujem. čistim registar kad se nakupi više smeća, ali to ne bi zeznulo start menu
 a jesi probo desni klik na start pa propertis pa costumize
16 godina
neaktivan
Start menu - problemi

Vjerojatno je tema oštetila nešto u registryu!

Pokušaj s system restore to povratiti na vrijeme prije nego si instalirao temu! Ako ti je uopće uključen!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero35 kaže...
a jesi probo desni klik na start pa propertis pa costumize
 ma jesam i opet ništa

Bellatrix kaže...

Vjerojatno je tema oštetila nešto u registryu!

Pokušaj s system restore to povratiti na vrijeme prije nego si instalirao temu! Ako ti je uopće uključen!

nažalost, isključim ga odmah nakon što instaliram win
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Start menu - problemi

znaci ides desnni klik na My computer -- properties -- advanced --(preformance) settings -- i maknes sve kvačice, stisnes applay i onda ih opet sve stavis natrag.

Ovo rjesenje sam nasao na nekoj stranici prije par mjeseca pa sam se sad toga sjetio, ne mora biti da ce rjesiti problem no moglo biNamigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ni to ne rješava problem :(
Bubamara na steroidima.
16 godina
odjavljen
More bit da se oštetio shell32.dll ili uxtheme.dll (mislim da se tako zovu). Probaj sa cd-om od windowsa napravit repair. Ili nađi neki restore point (ako je ikako moguće onaj koji je nastao kod instalacije tog programa za teme)
I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
More bit da se oštetio shell32.dll ili uxtheme.dll (mislim da se tako zovu). Probaj sa cd-om od windowsa napravit repair. Ili nađi neki restore point (ako je ikako moguće onaj koji je nastao kod instalacije tog programa za teme)
 koristio sam onaj uxtheme patcher koji omogućuje mjenjanje tema, ali to sam koristio i prije i nikad nije bilo problema. ovo je ne znam možda deseti xp koji je instaliran i odmah se pojavio taj problem. problem je bio i prije reinstalacije win-a, a ne znam do čega je došlo do toga. probat ću napravit taj repair pa ću vidjeti
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

nisam radio taj repair, nego sam prekjučer reinstalirao xp i gle začuda problema nije bilo, ali se javio nakon nekog vremena. a onda sam poslije shvatio da se to događa samo kad je uključen object dock. isključim ga problema nema, uključim ga problem je tu. i sad mi dock radi, a nema problema, ne znam zašto, a znam da je to zbog njega, al nema veze, glavno da je sve ok, bar za sad... hvala svima na pokušajima. vidjet ću do kad će ovako šljakat...

Bubamara na steroidima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice