Šta učiniti od starog kompa

poruka: 14
|
čitano: 2.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel ima ko kakvu ideju kako učiniti stari nekorisni komp opet korisnim .. nie nešto pre jak pentium IV uglavnom nie ni nekoristan barem mislim.. svi prijedlozi dobro dosli .

Ako ti je slaba pamet, moraš imati zdrava leđa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šta učiniti od starog kompa
oiramcro kaže...

Jel ima ko kakvu ideju kako učiniti stari nekorisni komp opet korisnim .. nie nešto pre jak pentium IV uglavnom nie ni nekoristan barem mislim.. svi prijedlozi dobro dosli .

Daj nekom tko si ne može priuštit komp a potreban mu je

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 17:35 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
oiramcro kaže...

skidaj torrente s njim ili ga daj nekom kao što je rekao čuspajz

Tupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Some good shit!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:21 (al zagorec).
17 godina
neaktivan

Hmmm... Internet / Torrent stanica ili kucno media racunalo. ŠutimNamigiva

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Poslusaj cuspajza. Ukoliko ti nije zao struje nece ti se ni isplatit za skidanje
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Il ga pokloni nekome tko nije u mogucnosti kupiti a potrebno mu je ili ga ostavi za torrenta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
oiramcro kaže...

Ja sam tako 'poklonio' jedan stari Pentium III (ali u odličnom stanju jer je bio moj:) prije cca 3-4 godine na foru da sam dao oglas da prodajem računalo + periferiju za samo 100 kn učeniku koji prvi dođe po njega. Naglašavam učeniku jer nisam htio da ga ugrabi bagra koja prima plaću pa bi htjeli ubosti jeftino računalo, nego bolje da ga uzme neki klinac koji će se učiti na njemu. 100 kn je bila samo simbolična nadoknada za moje izgubljeno vrijeme dok sam sastavljao oglas i čekanje nekoliko sati da srednjoškolac dođe po njega (računalo je vrijedilo realno u to doba možda nekih 600-700 kn). A kad klinac uloži svojih 100 kn u nabavku prvog računala, onda će i paziti na njega (barem neko vrijeme) pa mi se nije bilo teško rastati od njega. :]

16 godina
neaktivan

Evo ti biznisa!

Taj kompjuter uzmi za hostanje svog servera.

Jednostavno nauci kako da napravis server i na tom kompu 24/7 drzis server i ako imas srece mozes zaradjivati novac(ukoliko si na PayPal i imas karticu ili bankovni racun mozes dobiti opciju donate pa si stavi na sajt koji ces morati napraviti uz server).

Razmisli pa ako hoces da napravis i napravis ga reci nam koji je IP i koja je igra Smijeh pa da svi igramo.

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ili ga "složi za torrente" ili još bolje POKLONI!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
cuspajz kaže...
oiramcro kaže...

Ja sam tako 'poklonio' jedan stari Pentium III (ali u odličnom stanju jer je bio moj:) prije cca 3-4 godine na foru da sam dao oglas da prodajem računalo + periferiju za samo 100 kn učeniku koji prvi dođe po njega. Naglašavam učeniku jer nisam htio da ga ugrabi bagra koja prima plaću pa bi htjeli ubosti jeftino računalo, nego bolje da ga uzme neki klinac koji će se učiti na njemu. 100 kn je bila samo simbolična nadoknada za moje izgubljeno vrijeme dok sam sastavljao oglas i čekanje nekoliko sati da srednjoškolac dođe po njega (računalo je vrijedilo realno u to doba možda nekih 600-700 kn). A kad klinac uloži svojih 100 kn u nabavku prvog računala, onda će i paziti na njega (barem neko vrijeme) pa mi se nije bilo teško rastati od njega. :]

Bravo!Tako treba!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan

Kupi ti lijepo novi komp, a što se tiče starog, uzmeš čekić i .....Cool

Dino
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

• pokloni nekome kome treba za skolu, internet Osmijeh
  • ako si bas darezljiv slozi nekom klicnu susjedu neku igricu gore za njega i toNamigiva
  • ljepo iz njega povadis sve kaj trosi struju uzlud i imas ga ko neki servercic za igru ili samo za tornete jer to trosi ko malo jaca zarulja :D Izlanuo se

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...

Evo ti biznisa!

Taj kompjuter uzmi za hostanje svog servera.

Jednostavno nauci kako da napravis server i na tom kompu 24/7 drzis server i ako imas srece mozes zaradjivati novac(ukoliko si na PayPal i imas karticu ili bankovni racun mozes dobiti opciju donate pa si stavi na sajt koji ces morati napraviti uz server).

Razmisli pa ako hoces da napravis i napravis ga reci nam koji je IP i koja je igra Smijeh pa da svi igramo.

ajd ti to meni objasni, imam i ja jedan stari komp hehehe ;)..

ja ga ne bi poklanjo tolko je sje..n da bi mi bilo žao onog koji ga dobija ;)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
17 godina
neaktivan

Ja imam mrcinu na 800mHz na njega cu kroz ljeto opiciti debian i hostati koji web dok bude mi trebalo.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice