SPTD neće instalirati

poruka: 3
|
čitano: 1.851
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
SPTD neće instalirati

obrisao sam commodo firewall i ugasio windowsov i još uvijek neće, kad restartam komp pokazuje da se nije instalirao. imam win7

riješio sam, treba ga prvo pobrisati u registru, pa ponovo instalirati

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 12:40 (Diablo86).

0 0 hvala 0
18 godina
SPTD neće instalirati

Imam problem s tim SPTD-om. Skinio sam najnoviju verziju i instalirao i na kraju moram rebootat. Ja to napravim i pokrenu se Windowsi normalno, ali se SPTD nije instalirao. Kad odem na istalaciju kaže "No previous versions detected". Probao sam instalirati Daemon toolse i Alcohol, no kod Daemon toolsa nakon instalacije kaže da nemam SPTD, a Alcohol nakon reboota ne nastavalja instalaciju.

Što mi je činiti da to proradi??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 10:36 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: SPTD neće instalirati
crystal6 kaže...

Imam problem s tim SPTD-om. Skinio sam najnoviju verziju i instalirao i na kraju moram rebootat. Ja to napravim i pokrenu se Windowsi normalno, ali se SPTD nije instalirao. Kad odem na istalaciju kaže "No previous versions detected". Probao sam instalirati Daemon toolse i Alcohol, no kod Daemon toolsa nakon instalacije kaže da nemam SPTD, a Alcohol nakon reboota ne nastavalja instalaciju.

Što mi je činiti da to proradi??

Koji Windowsi?

Da li instaliraš kao Admin?

Je si li isključio Firewall/Antivirus?

Počisti Registry, pa probaj ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 10:56 (Matozan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice