Spremanje datoteka

poruka: 25
|
čitano: 4.979
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Spremanje datoteka

Zanima me kada spremam neki dokument kako narihtam da izgleda ovako , koju opciju odaberem : Hvala unaprijed !

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:05 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spremanje datoteka
emerik kaže...

Zanima me kada spremam neki dokument kako narihtam da izgleda ovako , koju opciju odaberem : Hvala unaprijed !

kako ovako???

EDIT:napiso sam post prije nego sto si poslo sliku sry
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:06 (Jebasu123).
17 godina
Jebasu123 kaže...
emerik kaže...

kako ovako???
 Nije mi htelo iz prve stavit sliku .
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Pa mozes prominit ikonu (preporuceno) ili izbrisat nastavak, npr dasjdasjbd.exe i izbrises ono .exe i fajl ce prominit ikonu u tu i postat ce neupotrebljiv. Ako mu opet dodas ono .exe tribalo bi radit i vratit ikonu u prvobitnu.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
17 godina
Fowix kaže...

Pa mozes prominit ikonu (preporuceno) ili izbrisat nastavak, npr dasjdasjbd.exe i izbrises ono .exe i fajl ce prominit ikonu u tu i postat ce neupotrebljiv. Ako mu opet dodas ono .exe tribalo bi radit i vratit ikonu u prvobitnu.

dobro , hvala .
17 godina

ali koji nastavak ima ta vrsta datoteka ?

17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Nikakvi, to je znak za neupotrebljivu datoteku, a bez nastavka ona je neupotrebljiva, znači samo izbrišeš nastavak

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina
Red Devil kaže...

Nikakvi, to je znak za neupotrebljivu datoteku, a bez nastavka ona je neupotrebljiva, znači samo izbrišeš nastavak

Ali kad uopće ne piše nastavak 
18 godina
Spremanje datoteka

Imas npr .mp3 file i ti sad maknes taj .mp3 iz datotake znaci kad ides preimenovati, i dok preimenujes budes dobil takvu ikonu i kad budes to probal double clickati te bude pitalo s kojim programom oces to otvoriti ti recimo stisnes hmm vlc media player i ipak ti bude zvuk isel, znaci nema promjene osim u nazivu i ikonu, kad opet dodas .mp3 sve bude kak i prije promjene

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Pa ako nema nastavka onda je datoteka neupotrebljiva,klikni na neki fajl i properties i pise ti type of file i nastavak. Ako toga nema onda je neupotrebljiva... Ako nevidis nastavke bes uazenja u propreties onda ajde u control panel pa na folder options,pa view pa makni kvacicu sa hide extensions for known file tipes. Ionda ce ti svaki faj imat u imenu ekstenziju koji ces moc izbrisat i ucinit file da tako izgleda i da bude neupotrebljiv.

0 0 hvala 0
18 godina
Spremanje datoteka

Upotrebljiva je bez nastavka samo win nezna s kojim programom da otvori, probaj sam ako ne verujes, bas sam sad sprobal.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Upotrebljiva je bez nastavka samo win nezna s kojim programom da otvori, probaj sam ako ne verujes, bas sam sad sprobal.

Toliko san lin da mi se to neda Cool,ali virujen ti.
17 godina
Aki kaže...

A koji si nastavak koristil ?
18 godina
Spremanje datoteka

Di?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Nije koristija nikakav nastavak,u tome i je poanta,izbrisa je nastavak iz neke datoteke npr.  blabla.mp3 on je izbrisa .mp3 i ostala je samo ono blabla i prominilo je ikonu. Kasnije je odredija ta taj file otvori npr. winamp i muzika je svirala.

0 0 hvala 0
17 godina

E , dobro ljudi , hvala .

17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Napokon si svatija,sad ja i aki mozemo odahnuti Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Fowix kaže...

Nije koristija nikakav nastavak,u tome i je poanta,izbrisa je nastavak iz neke datoteke npr.  blabla.mp3 on je izbrisa .mp3 i ostala je samo ono blabla i prominilo je ikonu. Kasnije je odredija ta taj file otvori npr. winamp i muzika je svirala.

E , još me samo zanima gde i kak je izbrisal taj nastavak .
17 godina

Koji nastavak ima notepad ?

17 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

Pa .exe, a ako misliš na notpadov dokument onda .txt

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina
Red Devil kaže...

Pa .exe, a ako misliš na notpadov dokument onda .txt

Dobro , hvala .
15 godina
neaktivan
Spremanje datoteka

drustvo bog! imam problem pa mi treba pomoc,recimo kad otvorim stranicu moj posao,

zanimame kako snimiti stranicu s oglasima da ju spremim za printanje kaj tu trebam napravit molim pomoc?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spremanje datoteka
fight kaže...

drustvo bog! imam problem pa mi treba pomoc,recimo kad otvorim stranicu moj posao,

zanimame kako snimiti stranicu s oglasima da ju spremim za printanje kaj tu trebam napravit molim pomoc?{#}

otiđes na tu stranicu, ctrl+a pa potom ctrl+c, pa otiđes u wordov dokument, pa ctrl+v.. Mislim da ces dalje shvatiti sam {#}

Google is NOT your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 22:11 (passat).
16 godina
Spremanje datoteka

Desni klik > ispis

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spremanje datoteka
The Unforgiven kaže...

Desni klik > ispis

lol,.. malo jedostavnije od mog :)

Google is NOT your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail: