trebo bi najjednostavniji nacin spajanja,citam po forumu svi spajaju preko hdmi-dvi kabla ali onda nema zvuka pa moraju ponovo spajat jos i zvuk...jel postoji jednostavnije resenje grafa je radeon 3850 a lcd samsungov starija verzija neznam tacno koja jer nespajam sebi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jbg onda ako niko nezna...moderator brisi temu
Mene isto ovo zanima.. Sa kojim bih kabelom trebo spojiti LCD i laptop da imam i zvuk i sliku na LCD-u? Ne bih spajo vga kabelom sliku i onda još nekim kabelom zvuk...
Mene isto ovo zanima.. Sa kojim bih kabelom trebo spojiti LCD i laptop da imam i zvuk i sliku na LCD-u? Ne bih spajo vga kabelom sliku i onda još nekim kabelom zvuk...
sa hdmi kablom ako trebaš i sliku i zvuk
i jedan i drugi koliko vidin ste 2 godine več na forumu bilo jedno 100 tema kako spojit pc s tv ili lcd tako da i vrapci na krovu vaše kuče več znaju kako se to spaja čudin se da vas dva to niste zapazili i nečudin se što je jedan protjeran
i jedan i drugi koliko vidin ste 2 godine več na forumu bilo jedno 100 tema kako spojit pc s tv ili lcd tako da i vrapci na krovu vaše kuče več znaju kako se to spaja čudin se da vas dva to niste zapazili i nečudin se što je jedan protjeran
Ajd nemoj se pjenit odma..nije na odmet da se ponovi..tražio sam odgovor na ovo pitanje ali nigdje nije bilo odgovora baš na ovo pitanje.. Znam da se može hdmi-jem ali me zanima da li se može još nečim? jer mislim da sam vidio negdje "dupli kabal" (vga i kraj njega još jedan) pa neznam da li se može i sa tako nečim spojit?