znači kupio sam tv sony kdl40w605 i spojia HDMI-om, i monitor je spojen preko Displayport, grafička je gtx 960, ali i kada sam spajao preko matične isti problem, možda je i ubičajeno ali eto kada stavim taj duplicate rezlucija na deskopu ostane ista 1920x1080 i na tv-u isto al kad uđem u neki program, my pc ili neki folder tada se očito smanji.... slike u prilogu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na koliko se rezolucija smanji? To bi ti trebalo pisati u ekranskom izborniku monitora i televizora.
Također, zašto tako mijenjaš način prikaza, umjesto da klikneš desnom tipkom miša na desktop pa Screen Resolutions, pa si podesiš i način prikaza i rezoluciju kako ti paše?
kako to misliš?
a neznam na koliko jer ne piše, znači ja stavim na duplicate i na deskopu mi ostane dobra rezolucija al kad uđem u nešto sve bude povećano, tu gore su slikice di se vidi ta razlika, 2. i 3. slika
kako to misliš?
Točno onak kak sam napisao. Znači, napisao sam: "klikneš desnom tipkom miša na desktop pa Screen Resolutions, pa si podesiš i način prikaza i rezoluciju kako ti paše".
al na deskopu je jedna rezoucija kad uđeš u my pc je druga, znači nema veze to stime i kad idem na to mi je rezolucija 1920*1080 al takva je samo na deskopu sve drugo nije
edit: znam ja za to podesiti da, al kad je samo pc screen je ok nego kada stavim duplicate mi bude desktop ok i ove ikonice u ''startu'' al bilo sta drugo se smanji, budu dvije rezolucije u istom trenutku (vidi se i na slikama)
edit: znam ja za to podesiti da, al kad je samo pc screen je ok nego kada stavim duplicate mi bude desktop ok i ove ikonice u ''startu'' al bilo sta drugo se smanji, budu dvije rezolucije u istom trenutku (vidi se i na slikama)
Odaberi/promijeni rezoluciju nakonšto staviš duplicate!
rezolucije je 1920*1080 i mogu i smanjiti pa vratiti, na desktopu je rezolucija 1920*1080 a kad se uđe u nešto je manja, kako mogu biti dvije rezolucije?
rezolucije je 1920*1080 i mogu i smanjiti pa vratiti, na desktopu je rezolucija 1920*1080 a kad se uđe u nešto je manja, kako mogu biti dvije rezolucije?
Zbilja mi nije jasno o čem pričaš. Daj screenshot od Screen resolutions.
Izgleda upravo onako kako mora izgledati.
Ne kužim dalje što se događa - otvoriš Explorer (ne razumijem zašto pišeš kad "uđeš" u neki program - pa nije da Explorer uđe u full screen) i onda ti se promijeni rezolucija na jednom ili oba monitora ili što? Rekoh - pogledaj u ekranoskom izborniku monitora koja je trenutna rezolucija - za monitor sam 100% siguran da možeš vidjeti rezoluciju.
na oba, tj spojeni su monitor i tv koja je isto full hd... ma piše da je rezolucija 1920*1080 i ikonice na desktopu budu u toj rezoluciji a sve ostalo, dali otvorim torent dali explorer dali net bude kao da je rezolucija primjer 1600*900, vidi usporedne na slikama, sada cu staviti opet onu sliku koja je tu iznad di prikazuje problem i jednu na kojoj je sve u redu, di je sve ista rezolucija
Klikni na Make text and other items larger or smaller - moguće da ti je to podešeno na Medium ili Larger, umjesto Smaller.
malo sam trazia al stvarno neznam di je ta opcija :D ?
Prozor Screen Resolutions.
a ja trazim u control pamelu pod folders i u my computeru, e sada je dobro da, hvala :)... bit ce da kako prepozna tv budu takve postavke...
a ja trazim u control pamelu pod folders i u my computeru, e sada je dobro da, hvala :)... bit ce da kako prepozna tv budu takve postavke...