Kad na laptopu kliknem da mi se prebaci u sleep ili hibernate mod dolazi do problema.
Naime nijedna od te dvije opcije se ne izvrši do kraja nego mi se samo pojavi plavi ekran i jedina mogućnost mi je vađenje baterije i napona te ponovno pokretanje kompa.
Dali se netko od vas susreo s ovim problemom i imate li kakvu ideju za riješavanje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Bio mi je uključen al sam ga isključio po ovim uputama.
Sad sve radi normalno...
Samo me zanima koliko je pametno imati isključen page file?
Ipak ništa od rješavanja problema, nakon nekoliko puta sve je po starom... :(
bez pagefilea ne moze u hibernation i sleep. to je zapis trenutnog stanja podataka u ram memoriji u trenutki odabira sleep/hibernate. ako ga ukljucis, moze u to napraviti bez bsod-a.
Da, al ovo ništa mi ne rješava problem... :(
ako si ukljucio pagefile i jos uvijek baca bsod, onda je problem u windowsima. probaj ovdje napisati problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
Evo nadam se da sam riješio problem na neko duže vrijeme. Čini se da je problem bio u driverima od wirelessa... reinstalirao sam ih sad sve funkcionira kako treba.
Tnx na pomoći!
inace za drugi puta, ne trebas vadit bateriju. bilo koji pc na silu gasis tako sto drzis tipku paljenje pritisnutu duze od 5 sekundi.
Pokušavao sam, nije išlo...