Skype problem

poruka: 6
|
čitano: 2.846
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skype problem - pomoziteeee

naime...

imam laptop hp compaq 610

msn mi dobro funkcjonira ali ne i skype.

kada obavljam video poziv sa slušalicama zvuk mi se prebaciva na zvučnike od laptopa.

namjestio san u opcijama da automatski namješta - i on namjesti, (doduše malo trokira - za razliku od msn-a) ali sada kada želim slušati muziku svira mi preko laptopa.

na msn-u mi kada su prištekane slušalice svira muzika i mogu čuti drugu osobu - na slušalicama !!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:13 (canazo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skype problem - pomoziteeee

Ja svaki put kad laptop koristim cim ubacim slusalice u Audio utor(zeleni) slusalice odmah prorade i sve preko njih ide a sad mi se nikad nije dogodilo da mi se prebaci na zvucnike.

Probaj neki drugi utor probati pa vidi.

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Skype problem - pomoziteeee

E ljudi molim pomoć! Kada se idem regat na Skype upišem sve dobro i piše "Please review information that you have entered."
Molim vas ako netko zna u čemu je problem neka mi kaže, guglao sam, ali nije pomoglo... Hvala!

Game experience may change during online play.
16 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

E ljudi molim pomoć! Kada se idem regat na Skype upišem sve dobro i piše "Please review information that you have entered."
Molim vas ako netko zna u čemu je problem neka mi kaže, guglao sam, ali nije pomoglo... Hvala!

Vjerojatno nisi nesto dobro upisao,

sad sam se registrirao sve je u redu, upisi sve sto je potrebno prilikom registracije.

15 godina
protjeran

Provjeri jeli ti valjan e-mail i jesi pravilno ukucao Captcha i ostale podatke. sve mora biti legitimno

15 godina
neaktivan
Skype problem

ja imam galaxy tab imam skype ali nemam video call  pa me zanima kako bi ga mogao staviti

jel sam vidio na youtubu da se moze ali neznam kako

Goran Anđelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice