kako da skinem ovu sliku na laptop?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako ti je dovoljna ta veličina napravi screenshot cijele stranice pa si sliku samo izreži u recimo paintu
ja bih volio skinut je onako normalno, al kad kliknem desni klik nema opcije save as...zanimljivo...treba neki program?
ček malo nisam baš shvatio: ti je možeš skinut bez screenshota?
nemoj mi je postat ne moraš se mučit, meni je samo stalo da naučim kako se takve slike skidaju bez screenshota, ima kakav program?
edit: kako si to uspio? screenshot ili bez? malo je deformirana onako kao spljoštena na polovima
nemoj mi je postat ne moraš se mučit, meni je samo stalo da naučim kako se takve slike skidaju bez screenshota, ima kakav program?
obicno skoro sve mogu skinuti sa programom jdownloader, a eto ovo se nije dalo, ali screenshot mi je bio manje od 1 minute posla pa sam ti ga gore poslao
obicno skoro sve mogu skinuti sa programom jdownloader, a eto ovo se nije dalo, ali screenshot mi je bio manje od 1 minute posla pa sam ti ga gore poslao
edit: da bio je screenshot ovaj put, a deformirao ju je forum jer on mjenja veličine slika, ako hoces original ti negdje uploadam
ok. iako slika nije baš ispala kvalitetno kao na stranici. volio bih naučit kako se skida a da se ne deformira. thx anyway.
ok. iako slika nije baš ispala kvalitetno kao na stranici. volio bih naučit kako se skida a da se ne deformira. thx anyway.
imas tipku hvala, a evo ti original koji je kvalitetan i ne-deformiran (trebao bi biti)
Upali Lisicu.
Na Alatima (ili kod mene na Sidebaru) imaš informacije o stranici. Druga po redu kategorija je Multimedia. Tu se među entryjima krije i slika. Imaš spremi kao..... rock 'n' roll.
ne preferiram firefox, več godinama koristim Operu, a ona nažalost nema takvu mogučnost pa sam prisiljen alternativnim metodama ''krađe'' slika
Upali Lisicu.
Na Alatima (ili kod mene na Sidebaru) imaš informacije o stranici. Druga po redu kategorija je Multimedia. Tu se među entryjima krije i slika. Imaš spremi kao..... rock 'n' roll.
nažalost ja sam diehard fan of IE8
ali hvala na savjetu,
Mislim, dečki, ako ja vas k...a kužim, ono.
Recite mi gdje ste se vjenčali sa IE8icom i Operom? Jer i ja ih imam ali se nisam oženio.
edit: btw. ovo pišem s Chrome-a. That makes me bisexual, I guess.. 
Recite mi gdje ste se vjenčali sa IE8icom i Operom? Jer i ja ih imam ali se nisam oženio.
a tko je napisao da se netko vjenčao, samo kažem da ne preferiram firefox vec Operu
lol
probao sam s lisicom al sam zamalo izvršio samoubojstvo. kompliciranijeg browsera nisam vidio. ubiše me favorites.
operu sam imao na starom kompu jedno 2 godine nije mi se dopala ima neke nedostatke.
IE8 mi je san.
čuj niko nije bez mane jelda?
lol
probao sam s lisicom al sam zamalo izvršio samoubojstvo. kompliciranijeg browsera nisam vidio. ubiše me favorites.
operu sam imao na starom kompu jedno 2 godine nije mi se dopala ima neke nedostatke.
IE8 mi je san.
čuj niko nije bez mane jelda?
zapravo je vrlo lagana, pogotovo ova nova verzija, ali treba poštovati svačiji izbor, jel tako? nego pošto smo zašli u offtopic, a sliku smo više manje uspješno skinuli molio bih administratora za lock
a tko je napisao da se netko vjenčao, samo kažem da ne preferiram firefox vec Operu
Ja samo ne shvaćam kakve to ima veze, kakvog smisla su imali ova dva vaša posta? Ja ih imam svo četvoro (bravzera), svaki koristim za njima najprimjerenije svrhe. Liju sve rijeđe, jer ju se mora čekat ko mladu da se upali, ali za uzimanje 'neskidljivih' slika je nenadmašna. Dakle, Firefox kao tool bolje radi od JDownloadera, očito.
OK, kad već offtopičarimo, jel ovo thumbdownanje neki sport na ovom forumu? Ne zalazim baš prečesto i ne ostajem dugo, pada mi mrak na oči od nepsimenosti koja tu vlada, pa nisam upućen u pravila. Mindchallenge, ti si očito veteran pa me uputi u pravila.
OK, kad već offtopičarimo, jel ovo thumbdownanje neki sport na ovom forumu? Ne zalazim baš prečesto i ne ostajem dugo, pada mi mrak na oči od nepsimenosti koja tu vlada, pa nisam upućen u pravila. Mindchallenge, ti si očito veteran pa me uputi u pravila.
ajmo polako, kao prvo trebao si poslije registracije pročitati pravila, da si ih pročitao, znao bi da thumb down iliti palac dolje, znači samo jedno, neslaganje s tim postom iz bilo kojeg razloga. Kao drugo: thumb downanje nije sport, i ako ti smeta što ti je netko dao thumb down, lijepo ga zamoliš da ti objasni zašto, bez ljutnje, a ako on to odbije, onda se imaš pravo ljutiti i žaliti
Mne, slobodno se ti ne slaži, ne trebam objašnjenja. Na pitanje me potaknulo bezvezno thumbdownanje s ovog topica, vidim da si ih ti podijelio tu odmah nekoliko, rafalno, pa sam mislio da je to neki vic na forumu, tipa Lockerz, ili da se dijele čokoladice ili tak neš..
Mne, slobodno se ti ne slaži, ne trebam objašnjenja. Na pitanje me potaknulo bezvezno thumbdownanje s ovog topica, vidim da si ih ti podijelio tu odmah nekoliko, rafalno, pa sam mislio da je to neki vic na forumu, tipa Lockerz, ili da se dijele čokoladice ili tak neš..
eto , sada znaš, a mislio sam da me stvarno zafrkavaš
ne preferiram firefox, več godinama koristim Operu, a ona nažalost nema takvu mogučnost pa sam prisiljen alternativnim metodama ''krađe'' slika
...desni klik , inspect element , pa je tamo negdje i konkretna slika( http://photos4.hi5.com/0020/731/571/85xb8V731571-02.jpg )...slično k´o u lisca...