Sinkronizacija kalendara Outolook 2010 s mobitelom

poruka: 6
|
čitano: 2.824
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav!

Jučer mi se javio problem sinkronizacije kalendara Outlooka 2010 s android telefonom na način da su mi nestali svi podaci na kalendaru mobitela.

Dosad sam koristio Outlook.com za sinkronizaciju kalendara u Outlooku i na mobitelu.

Međutim, Microsoft je odlučio izbaciti novu verziju programa Outlook.com koja mi je prisilno instalirana na mobitel i tako ja ostade bez podataka u kalendaru mobitela.

Stvar je u sljedećem da novi Outlook.com ne možeš dodati kao račun u kalendaru mobitela pa niti ne može povući i praviti sinkronizaciju s Outlookom 2010.

Može li se stvar riješiti na drugi način?

Zimus sam potrošio sate i sate tražeći mogućnost sinkronizacije google kalendara s Outlookom 2010, no nisam našao tu mogućnost i jedino što sam mogao raditi je ovu sinkronizaciju s Outlook 2010.com aplikacijom za androide.

Imate li kakvo rješenje druge vrste jer mi je stvarno potrebna sinkronizacija zbog posla.

Ovo je katastrofa.

HELP ;)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Sinkronizacija kalendara Outolook 2010 s mobit

Sve se može riješiti kad bi se znalo tko pije a tko plaća. Meni izgleda da ti ni sam ne znaš koju aplikaciju si koristio za koju namjenu. Totalno zbunjujuć post. Šta na kraju koristiš - MS Outlook 2010 kalendar, Google kalendar? Koji kalendar koristiš na mobitelu - MS Outlook? Koja ti je vrsta email računa u Outlooku (POP, IMAP, MAPI, Exchange)?

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 11:03 (indig0F10w).
10 godina
neaktivan

Nisam bas super informatički pismen no ovako stvari stoje.

Otvorio sam ****@outlook.com račun.

Taj račun sam dodao u MS Outlook 2010.

Instalirao Outlook.com aplikaciju za androide te isti taj račun ****@outlook.com dodao u svoj android mobitel.

Instalirao sam Windows Live hotmail dodatak u Outlook 2010. 

Sve povezao.

I imao kalendar kako na laptopu tako i na mobitelu koji su bili sinkronizirani.

Kada bih dodao novi sastanak u mobitelu odmah bi mi se stavio i u laptop i obrnuto. 

Tako je bilo sve do jučer, kada mi je mobitel ažurirao Outlook.com aplikaciju i više nije moguće u android kalendaru dodati račun za ****@outlook.com pa više nema sikronizacije, a pored toga pobrisao mi je i sve sastanke koje sam imao u mobitelu.

Čitam na aplikaciji Outlook.com===> povratne informacije  da se masa ljudi žali da nemaju više sinkroniziran račun s laptopom.

Jel sada možda malo jasnije...

Ako je moguće sinkronizirati kalendar na računu ***@gmail.com s Outlook 2010 ja bi bio najsretniji da ne moram imati poseban ***@outlook.com račun. 

Ideja? Rješenje? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 11:15 (dugokontov).
15 godina
dugokontov kaže...

Ako je moguće sinkronizirati kalendar na računu ***@gmail.com s Outlook 2010 ja bi bio najsretniji da ne moram imati poseban ***@outlook.com račun. 

Jel ti ovo pomaže: http://www.howtogeek.com/howto/18353/view-your-google-calendar-in-outlook-2010/ 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 11:45 (kipo).
10 godina
neaktivan

Ovo pomaže samo djelomično jer je google calendar read-only.

Meni treba dvosmjerno ... da u laptopu ukucam sastanak pa da mi izbaci na mobitelu i obrnuto, s mobitela na laptop.

15 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice