Evo već nekoliko dana imam problem da mi se kada stisnem shut down računalo restarta. Probao sam vidjeti radi li se o nekom virusu trojanu i sl. ali komp je čist. Zna netko možda kako to popravit :S Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stisni restart pa se možda ta ugasi,ja msm da je otišla scripta...ništa strašno
Probo sam i ništa
a kako riješit problem sa skriptom
nezz to druže nek ti neko stručniji u software pomogne ja sam hardveaš ne softveraš
Probaj ga ugasiti na ovaj nacin, http://www.thewindowsclub.com/shutdown-options-in-windows-7-using-the-command-prompt i reci sto se desava?
I probaj ovo, http://www.sevenforums.com/software/20872-when-shutting-down-system-reboots-instead.html .. na drugoj strani kaze lik da je riješio problem i opisao kako
Evo već nekoliko dana imam problem da mi se kada stisnem shut down računalo restarta. Probao sam vidjeti radi li se o nekom virusu trojanu i sl. ali komp je čist. Zna netko možda kako to popravit :S Hvala unaprijed
Desni klik na desktop/ propertis/ Screen Saver/ Power/ Advanced - i tam si narihtas gumbe!
- ti ces imati drugacije ovisno o tome jel prijenosnik ili stolno racunalo. (mjenja se dio "when I close the lid...")
Nisi reko koji win- pa sam pretpostavil da je XP !
Jesi pogledao pod Power Manager u Control panelu da ti se nije nesto poremetilo ? Da ti nije gumb iskljucenje prebačeno u restart ?
Stisni CTRL plus ALT plus DELETE (nema znak plus na tipkovnici ali to je duga priča) i onda ugasi WSCRIPT.exe i onda probaj...
Ato to radi imas neku .vbs skriptu na kompu...Probaj u safe modu iskljuciti u startapu Kako? START>RUN>MSCONFIG i dam najdi startup i sikljuci nesto s cudinm imenom i neje u C:/WINDOWS folderu
Možda je došlo do zamjene keya
u regeditu
evo ti tutorijal i objašnjenje
http://support.microsoft.com/kb/311806
ako nejde tak ugasi power management u BIOS-u
Evo i kod mene isti problem na Windows 7 64 bita kad kliknem ugasi on ga ugasi pa restarta!.Vrtrim rješenja kad ono ništa.
Automatically restart check box odznačen!
Power buton uredno konfiguriran.
Virus clean.
Posikljucivano u biosu sve gluposti od lana i wake up-a .
Mislim neznam više šta da radim?
LJudi ako itko zna sad bi bilo vrijeme jer mi se ne da rastavljat kompjuter u tanane .Sad sam ispremješao memoriju prolazi mem test( zamjenio sata kablove )portove ispremještao sve šta mi je palo na pamet i opet isto .Napominjem nova instalacija windowsa i opet isti klinac stavio novi bios i opet sad vec stvarno nemam pojma šta mu je!
Evo i kod mene isti problem na Windows 7 64 bita kad kliknem ugasi on ga ugasi pa restarta!.Vrtrim rješenja kad ono ništa.
Automatically restart check box odznačen!
Power buton uredno konfiguriran.
Virus clean.
Posikljucivano u biosu sve gluposti od lana i wake up-a .
Mislim neznam više šta da radim?
u ovom slučaju radi se o xp-u,ali možda može načelno pomoći
link
Odi na control panel i power options i mas tamo "when i press shutdown" i ispod ti ima ponuđeno Shut Down, Restart, Hybernate ... i stavi na shut down!
Odi na control panel i power options i mas tamo "when i press shutdown" i ispod ti ima ponuđeno Shut Down, Restart, Hybernate ... i stavi na shut down!
da,kad bi to bilo tako lako,uostalom pogledaj šta je sve napravio do sad
a to je vjerovatno provjerio prvo,i stavio na znanje
MA to sam prvo pogledao ali hvala