Shut down se pretvara u restart

poruka: 15
|
čitano: 3.672
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo već nekoliko dana imam problem da mi se kada stisnem shut down računalo restarta. Probao sam vidjeti radi li se o nekom virusu trojanu i sl. ali komp je čist. Zna netko možda kako to popravit  :S Hvala unaprijed

I'm soo SERIAL

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stisni restart pa se možda ta ugasi,ja msm da je otišla scripta...ništa strašno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probo sam i ništa

a kako riješit problem sa skriptom

I'm soo SERIAL

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nezz to druže nek ti neko stručniji u software pomogne ja sam hardveaš ne softveraš SmijehSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj ga ugasiti na ovaj nacin, http://www.thewindowsclub.com/shutdown-options-in-windows-7-using-the-command-prompt i reci sto se desava?

I probaj ovo, http://www.sevenforums.com/software/20872-when-shutting-down-system-reboots-instead.html .. na drugoj strani kaze lik da je riješio problem i opisao kako

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 10:38 (hrastro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Shut down se pretvara u restart
ManBearPig kaže...

Evo već nekoliko dana imam problem da mi se kada stisnem shut down računalo restarta. Probao sam vidjeti radi li se o nekom virusu trojanu i sl. ali komp je čist. Zna netko možda kako to popravit  :S Hvala unaprijed

Desni klik na desktop/ propertis/ Screen Saver/ Power/ Advanced - i tam si narihtas gumbe!

- ti ces imati drugacije ovisno o tome jel prijenosnik ili stolno racunalo. (mjenja se dio "when I close the lid...")

Nisi reko koji win- pa sam pretpostavil da je XP !

Pravi programeri programiraju binarno!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 10:37 (Pentium100).
17 godina
neaktivan

Jesi pogledao pod Power Manager u Control panelu da ti se nije nesto poremetilo ? Da ti nije gumb iskljucenje prebačeno u restart ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 10:37 (Kezo).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Stisni CTRL plus ALT plus DELETE (nema znak plus na tipkovnici ali to je duga priča) i onda ugasi WSCRIPT.exe i onda probaj...

Ato to radi imas neku .vbs skriptu na kompu...Probaj u safe modu iskljuciti u startapu Kako? START>RUN>MSCONFIG i dam najdi startup i sikljuci nesto s cudinm imenom i neje u C:/WINDOWS folderu

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina

Možda je došlo do zamjene keya

u regeditu

evo ti tutorijal i objašnjenje

http://support.microsoft.com/kb/311806

ako nejde tak ugasi power management u BIOS-u

Da je baba muško - deda bi bio gay
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 10:42 (Mitch).

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Evo i kod mene isti problem na Windows 7 64 bita  kad kliknem ugasi on ga ugasi pa restarta!.Vrtrim rješenja kad ono ništa.

Automatically restart check box odznačen!

Power buton uredno konfiguriran.

Virus clean.

Posikljucivano u biosu sve gluposti od lana i wake up-a .

Mislim neznam više šta da radim?

17 godina
neaktivan

LJudi ako itko zna sad bi bilo vrijeme jer mi se ne da rastavljat kompjuter u tanane .Sad sam ispremješao memoriju prolazi mem test( zamjenio sata kablove )portove  ispremještao sve šta mi je palo na pamet i opet isto .Napominjem nova instalacija windowsa i opet isti klinac stavio novi bios i opet sad vec stvarno nemam pojma šta mu je!

16 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Evo i kod mene isti problem na Windows 7 64 bita  kad kliknem ugasi on ga ugasi pa restarta!.Vrtrim rješenja kad ono ništa.

Automatically restart check box odznačen!

Power buton uredno konfiguriran.

Virus clean.

Posikljucivano u biosu sve gluposti od lana i wake up-a .

Mislim neznam više šta da radim?

u ovom slučaju radi se o xp-u,ali možda može načelno pomoći
link

17 godina
neaktivan

Odi na control panel i power options i mas tamo "when i press shutdown" i ispod ti ima ponuđeno Shut Down, Restart, Hybernate ... i stavi na shut down!

N-zeyac
16 godina
neaktivan
VEHT kaže...

Odi na control panel i power options i mas tamo "when i press shutdown" i ispod ti ima ponuđeno Shut Down, Restart, Hybernate ... i stavi na shut down!

da,kad bi to bilo tako lako,uostalom pogledaj šta je sve napravio do sadNeodlučan
a to je vjerovatno provjerio prvo,i stavio na znanje

17 godina
neaktivan
VEHT kaže...

MA to sam prvo pogledao ali hvalaViče

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice