Ja bih si instaliro farming simulator 2011.ali mi se pokazuje ovo:Error: Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video drivers.Mozeli mi ko rec u cemu je problem?
Imam graficku GEFORCE 6150SE
Ja bih si instaliro farming simulator 2011.ali mi se pokazuje ovo:Error: Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video drivers.Mozeli mi ko rec u cemu je problem?
Imam graficku GEFORCE 6150SE
Graficka ti je prepreslaba tj ne podrzava cak ni shader model 2.0
slazem se s kolegom ta graficka je za goli kesten
jel mi mozete preporucit neku graficku...ali dani je jako puno novaca.....
jel mi mozete preporucit neku graficku...ali dani je jako puno novaca.....
sad zavisi koja ti je maticna, kolko para mislis izdvojit i koje napajanje imas.
edit post obrisan
Buduci da nisi naveo kakvo ti je napajanje (ali ako pogledamo kakve su ostale komponente onda je vjerojatno da je i napajanje slabo) ova kartica bi ti pristajala:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=10140
imao sam slicnu graficku prije samo sto je bila ddr2 ugl odlican izbor nije preskupa "solidna" grafa i ne trosi.
igrao sam i gta4 na takvoj grafi. preporuka da si ju kupis.
Gledam sada malo tvoju integriku. Ispada da i ona podrzava shader model 2 (i to ne samo 2, podrzava i shader model 3) tako da mi nije jasno sto se tu dogada. Koji ti je to OS, jel to Vista?
- Ako ti radi Aero, tad je VGA sigurno OK.
- instaliraj drivere i updateaj direcX. Provjeri dxdiag-om ili CPU/GPU-Z što prijavljuje.
edit: upravo i oni to kažu.. instaliraj drivere.
jel mi mos dat linkove...
jel mi mos dat linkove...
oporučno ti ostavljam linkove... :)
edit: (možda nisi primjetio..) probaj mišem preći preko 'plavih slova'..
da,ali se ne mogu snać
da,ali se ne mogu snać
- VGA / Vista 32bit / Vista 64bit (jednako za Sedmicu).
- MS DirectX (web installer) se nalazi na sredini stranice, klik..
- Ako ti radi Aero, tad je VGA sigurno OK.
- instaliraj drivere i updateaj direcX. Provjeri dxdiag-om ili CPU/GPU-Z što prijavljuje.
edit: upravo i oni to kažu.. instaliraj drivere.
pokaze mi se ovo: