San Andreas 25 fps

poruka: 14
|
čitano: 5.774
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
San Andreas 25 fps

imam jedan jako cudan problem u igrici

igrica mi katkad steka kad sam na serveru a maximum mi je 25 fpsa ako gledam u pod a ako gledam okolo 20-19 TOTALNO NEIGRIVO

jel mozda zeza zbog graficke sto sam je klokao? to mi se nije dogadjalo prije 2 tjedna a sad je pocelo

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
deleted

deleted

Kak se stavlja potpis??
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 13:20 (markocacic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: San Andreas 25 fps
markocacic kaže...
Cesto meni na SA:MP steka jer je ping velik. Probaj na server di je manje ljudi.

pa nije do pinga nego je do fpsa sta me steka ko ludo nemogu se vozit ni minutu bez postenog stekanja -.-'

18 godina
neaktivan
deleted

deleted

Kak se stavlja potpis??
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 13:19 (markocacic).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ja mislim da ti je to zbog pinga... Dali u SP sve normalno radi?
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
markocacic kaže...
Velik ping = stekanje. Ak ti nesteka kad igras singleplayer, a steka kod multiplayer, onda je previse ljudi na serveru, to ti komp nemre ucitat sve, i steka. Probaj smanjit rezu.

pa nije mi do pinga uvijek je 70 -100 max

nije do temperature kad je poslije 20 min u furmarku temp grafe 65 C

neznam za singl jer mi neradi

18 godina
neaktivan
deleted

deleted

Kak se stavlja potpis??
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 13:18 (markocacic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markocacic kaže...
Velik ping = stekanje. Ak ti nesteka kad igras singleplayer, a steka kod multiplayer, onda je previse ljudi na serveru, to ti komp nemre ucitat sve, i steka. Probaj smanjit rezu.

-.- GTA SAN ANDREAS na sampu ili mta nije kodiran da šteka kada ti je ping velik,nije ti ovo counter strike -.-'

Vrati grafu na normalnu frekfrenciju ili prebaci onaj hack m0d_s0beit i nađi u cheat meniju FPS i podesi na 100.

Ja tako podesio FPS na 1000 a igra leti :P pomjeriš prst i sve se vidi,a bio i podesio fps na 1 lol kako je to sporo bilo :P

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
16 godina
San Andreas 25 fps

U opcijama imaš Frame limiter, njega isključiš i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
San Andreas 25 fps

Evo citam po ovim temam fps20, 30, 50, 150...... al ja stvarno ne znam kako da provjerim koji mi je trenutni fps u igri, i jos da li mi netko moze reci koja od racunarskih komponenti igra najvecu ulogu, tj od ceka najvise zavisi fps

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nightcomer kaže...

Evo citam po ovim temam fps20, 30, 50, 150...... al ja stvarno ne znam kako da provjerim koji mi je trenutni fps u igri, i jos da li mi netko moze reci koja od racunarskih komponenti igra najvecu ulogu, tj od ceka najvise zavisi fps

Program se zove Fraps. S njime možeš vidjeti trenutni fps u igrama kao i hvatat screenshotove i snimanje ingame videa.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
neaktivan
Nightcomer kaže...

1. Program za FPS

2. Za FPS su ti najzasluzniji grafa i procesor. Tesko je reci koji je bitniji...

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
San Andreas 25 fps

kolko me sjecanje sluzi za gtasa, igra malo vise voli grafe nego proc iako bi 9800gt morala prozvakati igru na 1680x1050, sve max sa masnim AA sa preko 60fps.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
San Andreas 25 fps

Procesor, RAM, grafička i tvrdi disk. Po mom mišljenju, mislim da je riječ o tvom tvrdom disku. Naime, čim ne radi SP znači da si pravio patch, a patch izmjenjuje neke lokacije i preimenuje neke datoteke. Također s njim dođu i virusi. Inače ako želiš bolje perfomanse, preporučujem ti da na disku na kojem je win, imaš bar pola slobodnog prostora, također u samim postavkama smanji neke stvari pogotovo AA jer on jede fps.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice