Ruter program

poruka: 7
|
čitano: 970
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ruter program

Ima li program znaci da ne ulazim u postavke rutera 192.168.1.1 iako ni tu neznam kako to uciniti,a treba mi da iskljucim internet drugom kompjuteru koji je isto spojen na ruter.Trazim taj program vec 2 dana ali nalazim samo na bandwith monitor,port forward programe itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ruter program
mislis zabraniti net drugom kompu? Promijeni sifru. Ak ne mislis na to, trazi u google wlan programs, ja sam naso neki koji skenira kompjutere koji su povezani na ruter, pa te pita dal su ti poznati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ruter program

Ako je spojen kabelom - izvuci mu kabel, ako je wireless u pitanju - filtriraj sve mac adrese osim svoje ili promjeni password. Nema programa koji ce ti omoguciti da router radi ono sto on sam po sebi vec ne moze...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:21 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
Ruter program
aj ti nama pojasni i reci zas to os napravit.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo ja mislim da sam nasao ali veceras cu viditi jeli radi,odgovor na pitanje je zasto ne? istrazujem mogucnosti rutera tj, jeli postoji takav program,jeli se stvarno moze iskljuciti internet,ima li taj program ako postoji mogucnost wake on lan itd...

15 godina
neaktivan
Ruter program

Postoji li program za ruter preko kojeg bi mogao povečati signal na ruteru ? - DA NE OTVARAM DRUGU TEMU

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:01 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne, trebas jacu antenu, ili modificirati postojecu...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice