Royal Noir ili Remixed problem

poruka: 10
|
čitano: 3.340
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Bok

Dok sam koristio (32 bit OS) a i namjeravam se vratiti nazad Windowsu Xp Pro (64 bit jer imam dovoljno RAM-a), koristio sam Royal Noir themu ...Puuuuno mi ljepse izgleda ta thema jer pase uz mnogo druge kombinacije boja neg uobicajenih uz windows.

One programe kao Stardosk i UXtheme kako vec, njih izbjegavam. Jednostavno ne zelim koristiti takve programe.

Problem je, sto mi je to instalacija Royal Noir poput lutrije, nekad hoce instalirati (rijetko) a nekad nikako pa izgleda mi na kraju kao Windows 2000, jos gore za moje fine okice..

Ponestalo mi snage i volje da razmislim zasto mi se nece instalirati..

Imao ja Origi ili Cap. Shadow, radilo je.. u zadnje vrijeme, bas nikako..

Mozete li mi reci, koji su to bili uslovi da se ta tema normalno instalira i profunkcionira....???

E da, hvala unaprijed.:)

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Royal Noir ili Remixed problem

jel imaš royal noir za 64 bitni xp? ako nemaš skini odavde. pogledaj i ove upute, malo sniže su

Atomska bubamara. | Ne znate što predstavlja moj avatar? Pogledajte Moj PC :)
18 godina

Imao sam 32 bitnu, i nekad je radilo a vecinom nikako. samo onaj stari windows 2000 tema..

Sad pokusavam s windows x64 en instalirati u programu vmware player 3 i ni tamo ne mogu.

Moram li unaprijed imati Net Frame, Redistributable ++ tako nesto, itd....... koji vrag nece..?

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebodiah kaže...

Imao sam 32 bitnu, i nekad je radilo a vecinom nikako. samo onaj stari windows 2000 tema..

Sad pokusavam s windows x64 en instalirati u programu vmware player 3 i ni tamo ne mogu.

Moram li unaprijed imati Net Frame, Redistributable ++ tako nesto, itd....... koji vrag nece..?

Imao sam tih problema sa Royal Noir, mislim da je to onaj skin gdje ima Aurora Borealis na desktopu.

Mislim da bi trebao prvo instalirati Net Framework, jer bez njega neće da promjeni izgled prozora pa vrati na win2000.

Mada taj Royal Noir nije loš, nekako su mi bolji ovi Vista Transformation Packovi...

Zašto se vraćaš sa Win7 na Xp i praviš sebi probleme, kada je Win7 izgledom mnogo bolji od Xp-a?

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 1:06 (boxer).
18 godina

Mislis da je to.? Treba  li jos nesto od tih cicarija podrska ubacivati unutra?. vose ni ne znam cemu sluze rijetko ih vidim da delaju nesto. Treba li biti neka psebna verzija, 1. 2 3 verzija..?

Zasto se vracam.?

Mislio sam poruku ostaviti, da vidim, da li sam jedini kojemu nesto ne svida i ne moze nikako, mislim psihicki raditi s tim OS..Prvo mi je odvratan START. Zbog toga sam i dao losu ocjenu VIsti, a izgleda da ide i 7-ci.

To je sve rastrkano, komplicirano je editirati startmenu, i da umjesto twins roolls imam jedan mali, ali lijepo slozen i po kategoriji poput Multimedija-Tools. Web-Tools, System-Tools, SPielen-Game's .itd

Druga stvar je Windows Explorer. Zar moram reci da je opet odvratan.?.  To s bojom, sto je nesto zamarkirano, boje kao i thema, priblizno. I sam nacin hvatanja podataka, sto mislim prebacivati, je sve samo ne lagano i jednostavno kao u XP.  Cesto mi se desavalo da jedan file prebacim u donji ili gornji file bilo to nekakva mapa ili zip, ode to a i da nisam primjetio. I danima pokusavam naci taj file koji se smetnuo . Uzas......

razlika izmedu Xp i 7-e je u tome , sto u 7-ci, jednom podatku,  aktivna mu je cijela linija, dovoljno je ili na ime ili velicinu ili datum,  staviti mis i zamarkirati ga...i povuci po zelji.I gdje taj pohranjuje, i tu gubim vrijeme trazeci podatke. heeeh

Kod XP je drugacije, samo ime podatka je aktivna i samo tu mozes misem zamarkiati i raditi po zelji. Tu me jako sputava 7-a.

Shift donekle, ali smao na odredeni nacin hvatanja.

To sto je ljepsi, oprosti, ja nemam vremena gledati u boje itd... ja hocu odraditi stvari sto brze mogu, ne mislim tu na cinebench, ili sinteticke testove, nego rutine sto s podacima radim,

Treca stvar je, control panel ili Systemsteuerung, bezveze ih ima puno, razbacano i neke stvari po obicaju koje korisitm za podesavanje, nema, ili ih uopce nisam nasao. Da, treba ih naci, ispada kako sam s Windowsom od 1995 godine, proslo je 14 godina da kazem, da mi je sjeo taj XP, sad opet ispocetka za 14 godina da mi je Windows 7 sjeo, mogu nastimavati itd... nemam ja vremena. Ipak mi je zivot vrijedniji, nego Windows 7 ...

Ima toga jos sitnih, iritantnih, ali u konacnici, Windows 7 nije tako los, ljepuskast je, glomazan (nazalost) i ne da se rusiti, uocavam da se desktop resetira, pa ne iskljucuje PC nego samo malo u letu preleti

Translation kako vec .. jesma koristio, ali pod starim sistemom, a ni onda mi je PC bio dobro sklopljen, neke probleme pravila. Musice s ranijim verzijama, ne bih znao. To s Royalom nisam imao. jednom instalirao. kao preporodio se. dovoljno je ta tema. i mogu kombinirati s razlicitim wallpaperima.

Dobro, ako smatras da NEt Frame igra ulogu za stabilan rad Royel Noir, uradit cu to. ionako ga moram imati, jer drugi programi isto zahtijevaju taj NetFrame.

Hvala

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Auu brale, ok, i ja sam se priveše navikao na Xp pa mi je neobično neke stvari tražiti u Win7, ali evo navikavam se.

Kao što kažeš net framework će ti i kasnije trebati, mada mislim da je do njega ali nisam u potpunosti siguran.

I dalje ti preporučujem

koji promjeni izgled, ikonice i pokoju stvarčicu, doda gadgete i izmjeni zvukove.

Start meni ne mjenja ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
I dalje ti preporučujem
koji promjeni izgled, ikonice i pokoju stvarčicu, doda gadgete i izmjeni zvukove.

Start meni ne mjenja ;)

ja ne bih preporučio. jer svaki taj transformation pack više napravi s*anja, nego što pomogne. izmjeni sistemske datoteke itd. ništa ne može pretvoriti neki os u os koji to nije.

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
boxer kaže...
I dalje ti preporučujem

Start meni ne mjenja ;)

ja ne bih preporučio. jer svaki taj transformation pack više napravi s*anja, nego što pomogne. izmjeni sistemske datoteke itd. ništa ne može pretvoriti neki os u os koji to nije.

Generalno gledano u pravu si, ali ja sam imao pozitivna iskustva sa Vista transformation pack kojeg sam koristio skoro pola godine bez ikakvih problema.

I znamo da on neželi da promjeni Os u neki koji to nije, nego samo da ljepše izgleda, što ovaj pack definitivno bolje odrađuje od Royal Noira.

18 godina

...ma vidjet cu, opet cu morat malo testirati kako mi ide to s packovima, mada ne trazim puno da mi mjenja, nego samo okvir theme, okvirno sam zadovoljan s organizacijom i strukturom u XP i lezi mi, i tu sam s Royalom zadovoljan..

A mozda ima i Tranformacija s Windows 7 hehehe, mozda s tim budem imao vise srece.

Koristio sam to Vistu transformaciju pack, stvarala mi neke neugodnosti, vjerujem da je do sistema, a ko ce znati prakticki nitko nema indenticni pc osim u Mac svijetu. Vrlina IBM PC je da ima beskonacnu kombinaciju komponenata, pa sto radi ( vecinom radi dobro) a sto ne ...

hvala

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Huuuuh...proslo je vremena, ali napokon sam doma. tj. napokon sam u svom Windows XP x64 ..

Zamolba je bila kako osposobiti onu themu koja mi se dopada, jednostavno i ne veliko, Royal Noir i trazio rjesenje kako da proradi ta thema..

HVALA, ovaj drugi link objasnio , da nam treba patch za Windows s SP3 , tj. treba skinuti uxpatcher.zip i napravi sve to i onda izabrati rocal noir themu..

Kasno , ali svejedno zahvaljujem na pomoci..!!!!!

Veliko Hvala.!

Nije mi rodendan danas!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice