Rocket doc pitanje

poruka: 8
|
čitano: 2.854
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rocket doc pitanje

Imam jedno pitanje u vezi rocket doca

Jeli moguće rocket doc "pričvrstiti" na desktop?

Tj. Jeli moguće namjestiti da na desktopu stoji stalno ( bez auto hidea ), a kad otvorim neki drugi prozor ili aplikaciju ne ide preko njih, jer ako ne stavim autohide i on je stalo vani, smeta kad god otvorim neki prozor

Dakle, moje pitanje je, jeli moguće rocket doc ostaviti samo na desktopu tako da se ne pojavljuje kad otvorim neki drugo prozor?

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rocket doc pitanje
thuglife kaže...

Tj. Jeli moguće namjestiti da na desktopu stoji stalno ( bez auto hidea ), a kad otvorim neki drugi prozor ili aplikaciju ne ide preko njih, jer ako ne stavim autohide i on je stalo vani, smeta kad god otvorim neki prozor

Dakle, moje pitanje je, jeli moguće rocket doc ostaviti samo na desktopu tako da se ne pojavljuje kad otvorim neki drugo prozor?

Naravno! Odi u Dock Settings pa se malo pozabavi opcijama. Čini mi se da karticu Behavior trebaš podesiti.

They took our jobs!
18 godina
thuglife kaže...

Moze kako ne otiđi u Dock Settings preko njegove ikone i onda podesi ovako kako vidis na fotki dole i to je to!Cool

17 godina
neaktivan
Rocket doc pitanje

Hvala puno obojici

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocket doc pitanje

jel može zbog rocketdocka štekat igre..i nemrem normalno viase poslozit ikone

jel to normalno..ili? jel to normalno..ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Neće ti štekati, što se tiče ovih ikona, ja bi opali restart i onda posložio, stvarno mi nije jasno što se dogodilo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Tommy_123 kaže...

Neće ti štekati, što se tiče ovih ikona, ja bi opali restart i onda posložio, stvarno mi nije jasno što se dogodilo.

nezz ni ja...xD

16 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Nije normalno. Probaj reinstalirat rocket dock, ako ne se ne sredi stanje obriši rocket dock i instaliraj neki drugi sličan program.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice