Reinstaliranje Windowsa- pomaže?

poruka: 6
|
čitano: 818
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme mi je komp malo usporen, internet i ostalo radi uglavnom ok al mi steka jedino kaj odigram tu i tam pes 2012 prije i 11'... imam dosta star komp i toga sam svjestan al ja sam prije nekih5-6 mjeseci normalno igral PES bez ikakvoh stekanja ili lagga a sad ne... procesor 3 GHz, graficka 512, 3 GB rama... al to mi je inace bilo ok cak i postavkama za PES mi piše sve na good i  bez problema bi trebalo ic... sve sam skenira nema virusa, ocistio registrye, defragmentacija, virtualnu memoriju sam povecao.. i opet nista, stekanje se osjeti... e sad, ostaje mi reinstalacija windowsa.. da li bi to kaj promijenilo, jel se moze ubrzati kompjuter reinnstalacijom jer ju nikad nisam radio a komp je star nekih 7-8 godina??

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Glupo pitanje, ali neki put ljudi to zaborave: Dali si fizički očistio komp? Znači komponente očistio od prašine i svega u kućištu.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

jesam, i to dosta cesto radim.. to bar znam :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

7,8 godina je stvarno mnogo da se i najbrži PC znacajno uspori. Reinstalacija bi značajno ubrzala stvar.

Moja preporuka je da nakon reinstalacije i instalacije svih programa koje koristiš napraviš backup sa Acronis True Image.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 12:17 (QuadroZG).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok hvala na odgovoru :) al jos cu se raspitat jer reinstalaciju ne zelim sam radit a nemam kojih 200 kn na bacanje... a ak je neko imao slicnih problema i rijesio ih je reinstalacijom nek napise sam tu :)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pa imaš tu na forumu za sve Windowse tutoriale kako instalirati (čak i kako napraviti da se boot-a sa USB-a)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice