Razni problemi sa firefox-om na sedmici!!

poruka: 6
|
čitano: 1.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako, instalirao sam sedmicu i sve supp radi, sve pet..itd...al, kad sam instalirao mozilu, tu su poceli problemi, mozila je inace moj fan,, a sad postaje najjadniji preglednik...zato jer, nekad se samo zablesira i nece otvarat stranice, al nije da pise not rasponding, nego dole desno pise done i to je to...nece dalje...onda kad nes i sve budes super, kad je ugasim, ona ostane u procesima i jako puno torsi resursa! pa ga moram gasiti preko procesa...a na fejs ako uspijem ucitati naslovnicu, lupam se nogama u guzicu...pogotovo kad idem gledat slike...najprije sam pomislio da je fejsu server u banani, al kad sam probao na IE-u...sve savrseno radi...a da ne kazem da sam isto tako instalirao safari, koji je 1000x brzi od mozille!..ima li ko jos takvih problema?? hvala!!

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 21:36 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takodjer, samo od sebe pocelo (doduse na x64 visti) no isti su problemi. Kad ga probam ponovno upalit, kaze da ne responda i onda moram gasit proces, dok na IE-u sve radi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kod mene je ali tocno identicna situacija kao i kod tebe. Ali drito isto..jako sam se razocarao zbog toga.. Firefox je bio i moj fan, ali sam morao preci na nekaj drugo..pa sam izabrao Google Chrome :) zbilja super radi, izrazito je brz i jako me lijepo iznenadio :)... totalno sam se naviknuo na njega. Ali, nadam se da ce se stvari sa firefoxom srediti sa dolaskom nove verzije..po nekoj mojoj logici bi službeni izlazak sedmice trebao potaknuti mozilline inžinjere da usklade firefox sa novimo os-om..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razni problemi sa firefox-om na sedmici!!

Ono što ti trebaš je rekonstrukcija profila. Prvo si eksportiraj bookmarke. zatim skini ekstenziju koja se zove password exporter da si izvezeš passworde ako ih imaš. Popiši add-one koej imaš, te onda deinsteliraj Firefox tako da makneš i osobne postavke (tj. obrišeš profil).

Onda ga ponovo instaliraš, uvezeš bookmarke, uvezeš passworde sa onom istom ekstenzijom, i imaš Firefox koji je friški i radi ko vurica.

16 godina
Teerex kaže...

Ono što ti trebaš je rekonstrukcija profila. Prvo si eksportiraj bookmarke. zatim skini ekstenziju koja se zove password exporter da si izvezeš passworde ako ih imaš. Popiši add-one koej imaš, te onda deinsteliraj Firefox tako da makneš i osobne postavke (tj. obrišeš profil).

Onda ga ponovo instaliraš, uvezeš bookmarke, uvezeš passworde sa onom istom ekstenzijom, i imaš Firefox koji je friški i radi ko vurica.

ovo je kod mene rijesenje

samo mi fali ovo, evo teme!! TEMA

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 21:38 (Tionio).
16 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Kod mene se to dešavalo na čisto instaliranom firefoxu..na čisto instaliranom OS-u ... :S:S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice