Rayman Raving Rabbids problem :(

poruka: 7
|
čitano: 1.300
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Molim pomoć,

za rođendan sam dobio navedenu igru. Imam Windows 7 32-bit Ultimate ediciju i grafičku karticu ATI Radeon HD3850. Grafički driveri su up-to-date. Jer ih Win 7 sam nadograđuje na najnovije, to mu je i prednost. Ali kada upalim igricu svaki put se pojavi prozorčić i piše:

"The graphic card drivers are not the most recent ones, they could cause problems to the game. Do you wish to continue?" Najbolje je što stvar funkcionira savršeno, ali me ta glupa poruka iritira. Jeli to možda zato što ne "podnosi" igra sedmicu ili? Molim za savjet, kako da maknem tu poruku. Ni compatibility mode ne pomaže, niti deinstalacija i reinstalacija drivera. A Ubisoft mi već 6 dana nije poslao odgovor. Molim pomoć, Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa kaj su svi tako glupi ili ovdje nema pomoći?!?!?!? Mislim nitko nigdje ne odgovara. Ni Ubisoft, ni BUG. SRAMOTA!!!Viče

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rayman Raving Rabbids problem :(
AlfaDelta kaže...

Pa kaj su svi tako glupi ili ovdje nema pomoći?!?!?!? Mislim nitko nigdje ne odgovara. Ni Ubisoft, ni BUG. SRAMOTA!!!Viče

ako ti vamo smeta onda potrazi pomoc negdje drugdje,mozda je netko vidio temu ali nije znao u cemu bi bio problem.

I ne nisu svi vamo glupi.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...
AlfaDelta kaže...

ako ti vamo smeta onda potrazi pomoc negdje drugdje,mozda je netko vidio temu ali nije znao u cemu bi bio problem.

Dobro nisu, ali zar nitko nije imao sličan problem? Sa bilokojom igrom?

18 godina
neaktivan
AlfaDelta kaže...
Jebasu123 kaže...
AlfaDelta kaže...

Dobro nisu, ali zar nitko nije imao sličan problem? Sa bilokojom igrom?

Očito da nije, da je imao bi ti pomogao.

Nemoj biti šupak, neće ti pomoći u potrazi za odgovorom.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
18 godina

Ta igra je bila poprilično bugovita kad je izašla, pa budi zadovoljan što radi. Inače, potražio sam na Googleu tačnu poruku koju dobijaš i (čak i kada sam probao samo sa prvim delom) jedini rezultat je bila ova tema.

Jedini zdravorazumski savet koji mogu da ti dam je da odavde skineš najnovije drivere i da ih instaliraš, Windows možda povremeno nudi update drivera, ali mislim da nisu 100% ažurni. Doduše, dobre su šanse da ti ovo neće pomoći jer je igra starija od samog Windowsa 7, pa samim tim i od svih grafičkih drivera za njega, ali ima smisla pokušati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 23:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dobro nije bitno, neka onda iskače poruka. Glavno da igra radi Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: