Ratiomaster zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 7.257
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ratiomaster

Mene ovakve teme nasmijavaju (kao i teme o trackerima).

Ratiomaster = program za varanje onih koji ti omogućuju ilegalni sadržaj.

Najsmješnije je pročitat na privatnim i javnim trackerima: ˝Ništa od ovog sadržaja nije postavljeno na našem serveru˝.

Mislim ono, mi samo omogućujemo razmjenu piratluka (ima i drugih stvari ali nitko se ne rega na trackere da skine Firefox:)) između računala tj. držimo ljestve dok drugi kradu

(lopov je i onaj koji drži ljestve).Cool

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ratiomaster
captain_soap_McTawish kaže...
GeForce kaže...

kako jadno. na ovom forumu ima svega, od tradera do cheatera...

A ti ko nisi lopov. Napadaš osobu koja nepravedno uzima vaš dio lopovskog plijena. Vidiš ironiju.

da. i posto sam ja clan tih "lopovskih" sitova moram branit da ne bi doslo do njihove propasti zbog ljudi poput ovih koji su otvorili ovakvu temu. ti budi budala pa placaj svaku igru, svaki program, svaki film cekaj da dode u videoteci ili gledaj u kinu.

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
15 godina
protjeran
GeForce kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
GeForce kaže...

kako jadno. na ovom forumu ima svega, od tradera do cheatera...

A ti ko nisi lopov. Napadaš osobu koja nepravedno uzima vaš dio lopovskog plijena. Vidiš ironiju.

da. i posto sam ja clan tih "lopovskih" sitova moram branit da ne bi doslo do njihove propasti zbog ljudi poput ovih koji su otvorili ovakvu temu. ti budi budala pa placaj svaku igru, svaki program, svaki film cekaj da dode u videoteci ili gledaj u kinu.

OMG!!!!!

Ti nisi normalan!

18 godina
neaktivan
GeForce kaže...

Evo link za tebe ako slucajno nisi vidio.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 17:25 (Kizmar).
15 godina
protjeran
Ratiomaster

Pa kada bi ja živio u sloveniji nebi niti pipnuo ratiomaster

pa oni imaju download speed do 10 mbps a upload čak 500kbps

etid: Kizmar ovo je dobar link vidi se da GeForce baš i ne pazi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 17:30 (Magic Man).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
GeForce kaže...

yup..znam i priznajem. al pogledaj datum. da sad varam ne bih bio na trackerima kojim jesam

15 godina
protjeran
GeForce kaže...
Kizmar kaže...
GeForce kaže...

yup..znam i priznajem. al pogledaj datum. da sad varam ne bih bio na trackerima kojim jesam

A na kojim si trackerima?

17 godina
neaktivan
Magic Man kaže...
GeForce kaže...
Kizmar kaže...
GeForce kaže...

A na kojim si trackerima?

nebitno na kojim...i ja zalim sto sam koristio takav program. ne skrivam nista. al onda sam skuzio bit p2p...a to je djeljenje a ne cheatanje i varanje na ratiu.

18 godina
neaktivan
Ratiomaster

Ajde molim te ne filozofiraj bit privatnih trackera je krađa, ništa više i ništa manje.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Ajde molim te ne filozofiraj bit privatnih trackera je krađa, ništa više i ništa manje.

uostalom i to. al aj se zapitaj zasto se krade...mislis da covjek ima 300-500 kn za svaku igru kupiti i neki program. pogledaj kako se krece cijena OS-ova po ducanima i sad reci jel bi dao 1k kuna i vise za OS. piratske grupe to rade u inat proizvodacima zato sto nabijaju cijene koje malo ko moze pratiti.

18 godina
neaktivan
GeForce kaže...

uostalom i to. al aj se zapitaj zasto se krade...mislis da covjek ima 300-500 kn za svaku igru kupiti i neki program. pogledaj kako se krece cijena OS-ova po ducanima i sad reci jel bi dao 1k kuna i vise za OS. piratske grupe to rade u inat proizvodacima zato sto nabijaju cijene koje malo ko moze pratiti.

Svaki program, svaki film, svaka igra ti ni ne treba. Uostalom ako ti je problem cijena imaš besplatne operativne sustave, igre, glazbu, filmove da dalje ne nabrajam. Mene je u ovoj temi isključivo zasmetalo licemjerje. Ako si toliko etičan da kradeš sa torrenta onda ne budi licemjeran i ne glumi nekog sveca kad je u pitanju varanje na statistikama. EOD sa moje strane.

18 godina
neaktivan
Takodjer iako skidam preko torrenta neke stvari, kod mene je obicaj da ih unutar 5 do 7 dana obrisem i kupim ako mi se svidja...

Jedine su iznimke serije (Tipa Sanctuary, SGU) jer njih nikako ne mogu dobaviti a syfy nisam nasao preko iti jednog dobavljača programa...

I skidanje nelegalnih sadrzaja, koliko god probali to opravdati kupovnom moci (odnosno nemoci) JE KRAĐA...
In Control
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
GeForce kaže...

Svaki program, svaki film, svaka igra ti ni ne treba. Uostalom ako ti je problem cijena imaš besplatne operativne sustave, igre, glazbu, filmove da dalje ne nabrajam. Mene je u ovoj temi isključivo zasmetalo licemjerje. Ako si toliko etičan da kradeš sa torrenta onda ne budi licemjeran i ne glumi nekog sveca kad je u pitanju varanje na statistikama. EOD sa moje strane.

cuj..ne treba mi. sto se tice varanja radio sam ali ne radim vise kao sto sam reko i ne kazem da sam dobro radio. to je bilo prije 2 god tako da se na to ne obazirem. a ti samo samo kupuj..ko ti brani

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice