Ratiomaster zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 7.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ratiomaster

imam problem sa ratiomasterom.

kada kliknem na RatioMaster.exe pojavi mi se poruka :"The application failed to initialize properly (0xc0000135). Clicl on OK to terminate the application."

kako da riješim ovaj problem???

0 14 hvala 0
16 godina
Ratiomaster

Navedi os. Probaj reinstalirati aplikaciju. Pokušaj je pokrenuti kao administrator.

EDIT: Zašto TD? Pokušavam pomoći čovjeku.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:07 (captain_soap_McTawish).

3 5 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Ratiomaster

Windows XP.

Prije mi je radio al sada neznam zašto neče.

16 godina
Ratiomaster

Jesi reinstalirao?

EDIT: Pa zbog čega TD?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:08 (captain_soap_McTawish).

3 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magic Man kaže...

kada kliknem na RatioMaster.exe pojavi mi se poruka :"The application failed to initialize properly (0xc0000135). Clicl on OK to terminate the application."

Jednostavno pocni seedati kao svatko drugi Viče

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
Ratiomaster

Čemu uopće služi ta aplikacija???

eDIT: Pa zašto mi dajete TD. Pitam čemu apikacija služi i zbog toga mi dajete td.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:13 (captain_soap_McTawish).

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

da dobijes ratio na privatnim torrentima a da nisi ni 1 kb seedao Viče

16 godina
Jebasu123 kaže...

da dobijes ratio na privatnim torrentima a da nisi ni 1 kb seedao Viče

A sad shvaćam. Ja sam mislio da je to neka aplikaciaj za slušanje radia. Ne koristim često torrent, a i kad koristim, koristim javne trackere, pa tako da neznam.

15 godina
protjeran

PA KAKO TO RADI SVAKI DRUGI????????????

18 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Magic Man kaže...

Dakle, moralno je ukrasti sa torrenta a varati na statistikama nije?

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
Jebasu123 kaže...
Magic Man kaže...

Dakle, moralno je ukrasti sa torrenta a varati na statistikama nije?

Ima i legelnih stvari na torrentima,ali zasto ako ti skines na top speed zasto i drugi nebi mogli?

18 godina
Ratiomaster

joj ljudi ima....

a ne misli da ni trackeri nisu glupi i da ima skripti koje skuze ratiomaster pa te banaju.

i onda se pitas zasto

Pa kad razglase tvoju ip adresu po svim trackerima da si cheater i ne dobijes vise nigdje invite ili account onda bude cudo veliko.

Djeco odrastite vec jednom.

Ili koristite torrente kak bog zapovjeda ili si uzmite dudu i zvecku i igrajte se ko sto ste navikli

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Ima i legelnih stvari na torrentima,ali zasto ako ti skines na top speed zasto i drugi nebi mogli?

Da, pa na privatnim trackerima je sve krcato legalnim sadržajem.

LUXX kaže...

joj ljudi ima....

a ne misli da ni trackeri nisu glupi i da ima skripti koje skuze ratiomaster pa te banaju.

i onda se pitas zasto

Pa kad razglase tvoju ip adresu po svim trackerima da si cheater i ne dobijes vise nigdje invite ili account onda bude cudo veliko.

Ili koristite torrente kak bog zapovjeda ili si uzmite dudu i zvecku i igrajte se ko sto ste navikli

Ti isto živiš u snovima, uhvati se možda jedna desetina varalica, i to oni koji su previše pohlepni pa idu nabijat statistike (ili pak koriste ovo smece od RM-a).

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:32 (Kizmar).
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
Jebasu123 kaže...

Nije u tome bit.Bit je u tome ako si ti nesto ''kupio'' i to ti je bilo potrebno netko je seedao da bi ti mogao to ''kupit''.I bilo bi uredu da i ti njemu ili drugima pomognes da ''kupe'' jer ti to nebi dobio da ti nisu oni pomogli.Ako neces to napravit onda si jednostavno bezobrazan i zasluzujes izbacivanje sa privatnih trackera,ali on bi da ga ne izbace a da ni ne pomaze,nemoze tako.

18 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Nije u tome bit.Bit je u tome ako si ti nesto ''kupio'' i to ti je bilo potrebno netko je seedao da bi ti mogao to ''kupit''.I bilo bi uredu da i ti njemu ili drugima pomognes da ''kupe'' jer ti to nebi dobio da ti nisu oni pomogli.Ako neces to napravit onda si jednostavno bezobrazan i zasluzujes izbacivanje sa privatnih trackera,ali on bi da ga ne izbace a da ni ne pomaze,nemoze tako.

Stvar je u tome da si licemjeran, da svi "kupuju" ti na kraju ne bi imao što kupovati a posebno ne "kupovati".

16 godina
Jebasu123 kaže...
Kizmar kaže...
Jebasu123 kaže...

Da ali netko je mnogo i mnogo radio da napravi neki proizvod. Sada netko uzme taj proizvod da ga ne plati.  I bilo bi u redu da ti njemu daš u zamjenu novac jer da on to nije napravio onda nebi ti to mogao koristiti. Ako ukradeš onda si jednostavo bezobrazan i zaslužuješ da ti se zauvijek onemogući pristup tim proizvodima.

15 godina
protjeran

Gle ja bih uplodao kao i svi ostali. Ali meni nekako jako sporo uploda 0,1kbps tako da nikada neče uplodati

dajte zna neko kako da riješim onaj problem???!!?

17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
Jebasu123 kaže...

Stvar je u tome da si licemjeran, da svi "kupuju" ti na kraju ne bi imao što kupovati a posebno ne "kupovati".

Nisam te bas skuzio ali nisam se vamo došao svađati.Da nema piratstva ili je zabranjeno u hrvatskoj da mi dode murija na vrata to nebi radio.

Ja npr ako mi treba neki program prvo cu potrazit besplatnu alternativu a ako nema onda tek kupit ili ''kupit''.Ako je program stvarno super i treba mi stalno kupio bi ga pravim novcima.

@Cpt znam da je netko radio na tome ali zasto onda uopce to stavljaju na torrente ako ih necemo koristit Neodlučan nazalost to tako funkcionira i nemozes nista protiv toga.Ja bi volio da je zabranjeno kod nas pa nebi se to skidalo na veliko.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:39 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan
Ratiomaster

Ljudi aj ovako...CUT THE CRAP i prestanite spamat Izlanuo se.....ja sam koristio taj Ratio Master onak iz zahebancje da vidim kako to ide i budala stavim neku divlju brzinu ono nekih par miliona KB UP Belji se i dobijem ban (No shit Sherlock)....ali svejedno bolje je biti pošten i seed-at kak Bog zapovjeda

AUTORU TEME:

Reinstaliraj program ako ide ide...ako ne ide onda nezz Izlanuo se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:40 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ratiomaster

kako jadno. na ovom forumu ima svega, od tradera do cheatera...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
GeForce kaže...

A kolko tek lopova ima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:50 (Kizmar).
15 godina
protjeran

kako da reinstaliram kad se on nemože instalirati?

klikneš na RatioMaster.exe i odmah radi.

al meni neče nego se pojavi ona poruka!

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

joj ljudi ima....

i onda se pitas zasto

vidi vidi tko to prica, 

od cheater-a nije ni daleko trejd 

igrajte fer,,,

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
18 godina
neaktivan
Magic Man kaže...

Pretpostavljam da imaš instaliran .NET 2.0?

16 godina
Ratiomaster

Gospodo što mi daje td-ove malo se smirite. Čovjeku sam pokušao pomoći jer mu se aplikacija srušila. Preporučio sam reinstal da mu apikacija proradi. Sada što ta aplikacija radi nisam znao niti me briga. Vama smeta njezino djelovanje se iskaljujete na meni jer ja pomažem njezinu oporavku. To je isto kao kad čovjek napravi autom veliki udes. Hoćete li vi kriviti mehaničara zato što je to auto popravio ili osobu koja to radi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 16:57 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kizmar kaže...
Magic Man kaže...

Pretpostavljam da imaš instaliran .NET 2.0?

da tako je

16 godina
GeForce kaže...

A ti ko nisi lopov. Napadaš osobu koja nepravedno uzima vaš dio lopovskog plijena. Vidiš ironiju.

15 godina
protjeran
Ratiomaster

Zahvaljujem se Kizmaru jer je jedini čovjek koji mi je pomogao u tim situacijama!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 17:02 (Magic Man).

0 0 hvala 0
16 godina
Magic Man kaže...

Zahvaljujem se Kizmaru jer je jedini čovjek koji mi je pomogao u tim situacijama!!!!!

Kako jedini?!

Jesam ti ja pokušao pomoći bez obzira na namjenu sfotwera? Nisi bio naveo ni os ni kad koritiš tu aplikaciju ni kada.

15 godina
protjeran
Magic Man kaže...

Kako jedini?!

Jesam ti ja pokušao pomoći bez obzira na namjenu sfotwera? Nisi bio naveo ni os ni kad koritiš tu aplikaciju ni kada.

Što si tako brzoplet???

i tebi se zahvaljujem makar nisi znao što je al si bar htio pomoći, a ovii freekovi neka i dalje ostaju freekovi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice