Rapidshare downloader

poruka: 8
|
čitano: 4.411
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rapidshare downloader

Imam Rapidshare premium account i trebam neki downloader da se samo ulogiram i da skidam sve linkove odjednom...HvalaOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare downloader

Jdownloader...

17 godina
neaktivan

nevjerojatno! u istom danu 2 iste teme!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Rapidshare downloader

Dečki, može pomoć?? Naime, probao sam sve downloadere što sam mogao (jdownloader, rapidshare download manager, cryptload i slične). Međutim, problem je što mi s ni jednim neče da skida. Dakle imam rapidshare premium account i stvarno mi je muka stalno link po link skidat. Pa sam mislio skinit neki downloader tako da mi on obavlja fino posao i skida sam večinu linkova, a da se ja ne moram zajebaxat. Međutim ništa?? Ima li tko ideju?? Bi bih vam i više nego zahvalanNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rapidshare downloader

FlashGet?

Flashget -> Tools -> Options -> Site Manager

Zatim klikni na Add gumb i u slijedećem polju stavi rapidshare.com u URL polje, označi "Login to Server" i napisi svoj username i lozinku.

Sad mozes bez problema downloadati s rapidsharea.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rapidshare downloader

Uspio sam rijesit problem s orbitom. Naime skida sve. Ali me i dalje muči to što moram ubacivat jedan po jedan link. Jer kad označim više linkova i ubacim on i dalje ubaci samo jednog i njega skida. Molio bih još jednom na pomoć. Dakle treba mi način da mogu označit više linkova i ubacit i da ih on počne skidat. Postoji li neki drugi program. Jdownloader mi je prije bez greške radio al sad neče uopće da skida i stvarno ne znam šta napravit. Sve sam živo pokušao. Eto molio bi još nekog ako ima kakvu ideju. Bio bih stvarno zahvalan.

EDIT: ipak ne valja ni ovaj način. Sve sam živo pokušao i ne ide. ostaje mi d askidam file po file preko firefoxa :(((((

EDIT2: evo ipak riješio problem jdownloadera i sad radi bez greške :)))

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 14:44 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mali OT:

Dali i dalje ima neki dnevni/mjesecni limit koliko mozes skinuti sa acc ili je neograniceno?

Neda mi se zezat toliko sa torrentima pa ako nema ograniceni download, kupio bih si jedan acc (usput, ako netko prodaje neka se javi na PM).

LP

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
18 godina
neaktivan
Rapidshare downloader

Da li netko zna za dobar rapidshare uploader? Koristio sam rapidshare upload manager , ali se u zadnje vrijeme pokvario . Ne radi kako bi trebao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice