Računalo se neće gasit

poruka: 6
|
čitano: 730
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Računalo se neće gasit

već par dana imam problem sa kompom a ne želim si windowse reinstaliravat(osim ako niš drugo nemože pomoć)...imam win 7 i kada želim zagasit komp piše shutting down i tako stoji i neće se zagasit i onda ga moram na onaj dole putac gasit, miš i tipkovnica iz čistog mira znaju prestat radit i onda za 10-tak sekudni ponovo prorade a čuje se onaj zvuk kad se usb ušteka i išteka i to piše tamo pod notifications ali ja nisam niš isključio( imam logitech g110 i  razer imperator i miš mi je preko usba ukopčan u tipkovnicu i onda preko usb od tipkovnice ukopčani u pc...nekad mi se( dogodilo se samo 4 puta) zna pojavit bsod ili ti plavi ekran na kojem piše "driver not less or equal"  tako nešto...molim za pomoćć...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Računalo se neće gasit

Uštekaj miš u normalni USB port na matičnoj. Doooh... Cool

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Računalo se neće gasit

onda mi pak svaki put kad komp upalim ne prepoznaje mi miš i onda moram izvadit van i vratit i onda tek prepozna...al tako već držim mjesecima i nikad ništa tek pred par dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Računalo se neće gasit
gjurki kaže...

već par dana imam problem sa kompom a ne želim si windowse reinstaliravat(osim ako niš drugo nemože pomoć)...imam win 7 i kada želim zagasit komp piše shutting down i tako stoji i neće se zagasit i onda ga moram na onaj dole putac gasit, miš i tipkovnica iz čistog mira znaju prestat radit i onda za 10-tak sekudni ponovo prorade a čuje se onaj zvuk kad se usb ušteka i išteka i to piše tamo pod notifications ali ja nisam niš isključio( imam logitech g110 i  razer imperator i miš mi je preko usba ukopčan u tipkovnicu i onda preko usb od tipkovnice ukopčani u pc...nekad mi se( dogodilo se samo 4 puta) zna pojavit bsod ili ti plavi ekran na kojem piše "driver not less or equal"  tako nešto...molim za pomoćć...

e daaaaa....a mene ismijavali za MS industrial tipkovnicu i đinijusovog miše,akoji su spojeni na usb hub,sa još printerom i đojstickom,a sve zajedno u lap..nikad nikakvih problema..

direktno uključi mausija u usb,na ploči,kako kolega rekao...pa vidimo

16 godina
protjeran
Računalo se neće gasit

okej...ali me čudi ovo da se neće zgasit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Računalo se neće gasit

da nevrti koji proces koji mu neda da se izgasi?mene znao azureus hebat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice