Pozdrav.. Imam objekat gdje je uveden internet i tu je komp..Na komp imam web kamere za tako da im pristupam od kuce.. Potreban mi je program za zastitu aplikacija konkretno mozila firefox i internet explorer kako osoblje nemoze pristupati internetu,recimo na principu kliknem na mozilu ili ie i tada me pita password da pristup ili ako neko ima rjesenje bolje..Ovo mi je jako potrebno nadam se da cete mi pomoci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti hoces da web kamera radi ali da ne mogu oni na net? Zabrani pokretanje ti aplikacija ako su bas pocetnici. Ili ztvori sve portove osim onog koji kamera koristi.
E bas tako!! Mislim da ja mogu uci kad hocu na net ali ne oni?? Treba mi pomoc oko portova?? I kako zabraniti pristup aplikacijama nisam nikad radio to ??
Što ti vrijedi zabrana pristupa aplikacijama kad on dođe sa Firefox Portable na sticku ili cd-u i surfa nesmetano?
Tom69 nece se oni toliko boriti protiv toga a na kraju vidim ih na web kameri svakako... Dobro bi dosao neki programcic ili zatvaranje portova ali neznam kako se radi to??