Program za karaoke

poruka: 11
|
čitano: 12.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za karaoke

Eo uskoro se blizi useljenje u kucu pa me zanima program za karaoke,stari me vec to zica neko vrijeme jer ce bit festa a treba mu taj program i gdje ima za skinut lyricse za te pjesme ili program to sam odredi,neznam..

Znaci htio bi preko Plazme te titlove iliti lyricse da idu i sve to spojeno na pojacalo pa oni pjevaju(djeca ili odrasli) i slicno ili moze na laptop i tako to...Ako tream jos nes rec vezano uz to onda recite jer neznam vise kaj da kazem kaj bi mi trebalo uz to da opisem kako bi to funkcjoniralo.

Hvala svima jer ja se zivo ne kuzim u to,te karaoke.Pozz

Westside connection Terrorist Threats
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za karaoke

Preporučio bih ti vanbasco karaoke. Imam taj i super je, može se naći i dosta naših pjesma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Program za karaoke

Jese trebaju skidat neki lyricsti od pjesama i stavljat unutra ili?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Program za karaoke
Fake_Alert kaže...

Jese trebaju skidat neki lyricsti od pjesama i stavljat unutra ili?

pa ako već imaš karaoke pjesama, u njima su tekstovi

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Program za karaoke

Znam al ako imam taj neki program i nema nekih pjesama koje ja zelim onda kako stavit tu pjesmu unutra,da stavim lyrics ili cijeli mp3 i lyrics?

Bas se u to nekuzim ni trunke al sam pjevao pomocu tog i bas je zgodna stvarcica

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Znam al ako imam taj neki program i nema nekih pjesama koje ja zelim onda kako stavit tu pjesmu unutra,da stavim lyrics ili cijeli mp3 i lyrics?

Bas se u to nekuzim ni trunke al sam pjevao pomocu tog i bas je zgodna stvarcica

ako neku pjesmu nemaš karaoke, onda ju moraš negdje nabaviti

a ako imaš mp3 i lyrics, to ti nije ništa. pjesma će se normalno izvoditi i sa vokalom plus što će se još prikazivati tekst. to nije karaoke

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Program za karaoke

Ok,znaci kaj da napravim,skinem taj program koji je netko gore preporucio i kada mi fali neka pjesma sta da uradim?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
kao prvo, ti moraš imat neku kolekciju karaoke pjesama koje ćeš puštat preko tog programa. malo guglaj. imaš i na torrentima
18 godina
Program za karaoke

ako imaš već nekakvu kolekciju možeš pokrenut preko QuickTime Playera. ja sam već pokreto u tom kaj se toga tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e daj mi recite neki program gdje mogu cuti sto pjevam na mikrofon s vanbascom neznam kak se složi da se na zvucnicima cuje sto pricam... Izlanuo se

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice