Program kao TeamViewer?

poruka: 8
|
čitano: 4.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Program kao TeamViewer?

Ovako, ja živim u Sinju a moj prijatelj u Ogulinu. Ja i on smo uparili kompjutere s TeamViewerom i želimo prebacivati podatke ali ide sporo. Ima li neki program kao TeamViewer ali da prebacivanje ide brzo, nije mi bitno je li besplatan? Unaprijed hvala!

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 19:28 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program kao TeamViewer?

Nema boljeg ,sorry. A za sporu vezu nije kriv Team Viewer ,nego brzine vašeg uploada - downloada. Jel ako obojica imate ,recimo Max adsl ,to su brzine 4mb download i 256 kb upload. A prave brzine prebacivanja su ti u biti 10% toga ,znači oko 400 kb download i do 25 kb upload.

Tu ti nijedan program ne može pomoći ,jedino da promjeniš brzinu ,a to košta.

Ovdje možete provjeriti svoje download - upload brzine.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:14 (kizo2703).
17 godina
Program kao TeamViewer?
e ljudi, dali je na teamvieweru moguce napravit da osoba na računalu radi svoje, a da partner radi također svoje?
konkretno, imam aplikaiju teamviewer na iphoneu, i bilo bi mi odlično da ja mogu radit na kompu preko iphonea. neovisno o osobi koja trenutno sjedi pred ekranom(da ona vidi svoj ekran, a ja svoj)?
dali je to moguće?
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kizo2703 kaže...

Nema boljeg ,sorry. A za sporu vezu nije kriv Team Viewer ,nego brzine vašeg uploada - downloada. Jel ako obojica imate ,recimo Max adsl ,to su brzine 4mb download i 256 kb upload. A prave brzine prebacivanja su ti u biti 10% toga ,znači oko 400 kb download i do 25 kb upload.

Tu ti nijedan program ne može pomoći ,jedino da promjeniš brzinu ,a to košta.

Ovdje možete provjeriti svoje download - upload brzine.

Brzina se ne mjeri u megabajtima/ sekundi, mjeri se u megabitima/s. Zato ti nije brzina onakva nazovimo to kako piše. Bit ti je jedana 0 i 1. Svaki bajt ima 8 bita. Znači to 4mbit/s znači da ti vezom prođe 4000000000 0 ili 1 u sekundi. Ako to želiš pretvoriti u megabajte u sekundi, samo podijeli sa 8 pa će ti brizina u mb/s biti o.5 megabajta/s ili 500 kiobajta/s. A upload pretvoren u takvu jedinicu će ti biti 32 kilobajta/s.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
17 godina
Somebody kaže...
e ljudi, dali je na teamvieweru moguce napravit da osoba na računalu radi svoje, a da partner radi također svoje?
konkretno, imam aplikaiju teamviewer na iphoneu, i bilo bi mi odlično da ja mogu radit na kompu preko iphonea. neovisno o osobi koja trenutno sjedi pred ekranom(da ona vidi svoj ekran, a ja svoj)?
dali je to moguće?

dal zna itko?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
Somebody kaže...
Somebody kaže...
dali je to moguće?

dal zna itko?

može li molim vas pomoć BRZO, idem na more sutra!  Molim vas!

16 godina
Kratko i jasno: nije moguće.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
18 godina
Somebody kaže...
dali je to moguće?

Nažalost ne! I da imaš više desktop okruženja, u jednom trenutku je moguće raditi samo na jednom desktopu.

Somebody kaže...
Somebody kaže...
dali je to moguće?

dal zna itko?

Budi strpljiv!

Somebody kaže...
Somebody kaže...
Somebody kaže...
dali je to moguće?

dal zna itko?

može li molim vas pomoć BRZO, idem na more sutra!  Molim vas!

Opet kažem... Budi strpljiv i ne ponavljaj poruke jednu za drugom.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice