Program za enkripciju i za sprečavanje instalacije

poruka: 6
|
čitano: 5.191
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
2 pitanja

Cuo sam za programe koji mogu kriptati npr hard ali ja sam jednom koristio program (zaboravio sam ime) i kad sam kriptao izaslo mi je na desktop neki fajl koji moram navodno sacuvati da bi opet mogao uci u taj "kriptani" dio.Sada ima li neki program koji kripta i jednostavno te zatrazi samo password?

Vjerojatno ima ali....neznam tko od vas zna ime programa koji brani bilo koju instalaciju programa/igre itd.....

Eto trebam ta 2 programa :)

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 2 pitanja
(E)nkripcija podrazumjeva kreiranje kljuca. Bitlocker sada zna raditi I bez TPM chip na PC-u. Dakle da ti trazi pass tek onako treba ti TPM. Ja ti preporucam Bitlocker I sklanjanje kluca (raraj sa passom) negdje on-line. Jeste da postoji program koji je passwordabilan(tm)(R) ali radi ''per folder''
Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
16 godina
gpcode xD
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
(E)nkripcija podrazumjeva kreiranje kljuca. Bitlocker sada zna raditi I bez TPM chip na PC-u. Dakle da ti trazi pass tek onako treba ti TPM. Ja ti preporucam Bitlocker I sklanjanje kluca (raraj sa passom) negdje on-line. Jeste da postoji program koji je passwordabilan(tm)(R) ali radi ''per folder''

da ali opet ga "moram" negdje sakriti na usb ili na kompu to je jedini shit :(  volio bi da imam password i to je to   gledam ovaj true crypt na jubitu sada i kada kriptas nesto stavis password ali jeli i on poslije te kripcije kako se vec zove napravi taj takozvani kljuc? 

16 godina
neaktivan
Program za enkripciju i za sprečavanje instalacije
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Program za enkripciju i za sprečavanje instala

folder lock je srednja zalost, skoro ostao bez pola particije jer se u njemu nesto zbugiralo. preporucam ti da se klonis tog programa.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice