Program za convert mp4 - avi

poruka: 23
|
čitano: 17.803
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Triba mi program pomoću kojeg cu convertat iz mp4  u avi. , vidim da ima vec par threadova al su vecinom svi stari, pa sad me zanima koji program ce mi convertat :

- a kad covertam da ne nestane zvuka

- da ne bude losija kvaliteta

- i da se ne desi nakon 20 min lagg nakon kojeg se cili prijevod zbrka

Bia sam nasa zavrsen program ja mislim Ultra Video Converter ali nakon 20 min se desi lagg nakon cega se zbrka prijevod do kraja, nije da ne razumim Engleski al...

0 0 hvala 0
16 godina

Format factory je dobar. I sam ga koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Program za convert mp4 - avi
Probaj Next DVD Ripper.
13 godina
neaktivan
Probat cu oba programs koje ste preporucili , hvals na reply.

LP

l
13 godina
neaktivan

Ovako da napravim bump,

Probao sam Format Factory i converta mi sve u avi. i pise mi ponovo video is not supported , a DVD mi supporta avi , jel si ti za Format Factory kad se convertira sam minja kakve opcije ili si ostavia sve kako je ? I jel ima tko kakav drugi program za preporucit.

0 0 hvala 0
16 godina

Stavi samo veličinu videa na 720x576, MPEG4(Xvid), 25 slika i MP3 format što se tiče zvuka. I na koji DVD snimaš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:40 (Izzy).
13 godina
neaktivan

Imam neki LG , on je stariji vec 2-3 god.   Postat cu kasnije kad probam jel radi.

16 godina

Ne, ne, mislim na vrstu medija na koju snimaš. DVD+/-R/+RW/-RW...?

13 godina
neaktivan

Neznam to, kasnije cu pogledat.

Edit ; 

Jel se triba convertat s  ovom opcijom : 

http://i45.tinypic.com/j9oe9y.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 21:54 (duYe).
16 godina

Nije dobro ako to misliš snimati na DVD medij. Odnosno ne znam može li tvoj DVD player reproducirati video u HD rezoluciji. Znam da moj ne može i zapravo ne znam koji uopće može, ako može. Stavi onako kako sam napisao. Suprotno mislim da neće raditi. I po mogućnosti snimi na DVD- ili +R jer meni recimo film u AVI datoteci neće raditi u DVD playeru ako je snimljen na DVD+RW medij, dok na + i - R radi. Za DVD-RW ne znam jer njega nemam.

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Nije dobro ako to misliš snimati na DVD medij. Odnosno ne znam može li tvoj DVD player reproducirati video u HD rezoluciji. Znam da moj ne može i zapravo ne znam koji uopće može, ako može. Stavi onako kako sam napisao. Suprotno mislim da neće raditi. I po mogućnosti snimi na DVD- ili +R jer meni recimo film u AVI datoteci neće raditi u DVD playeru ako je snimljen na DVD+RW medij, dok na + i - R radi. Za DVD-RW ne znam jer njega nemam.

Imam ovaj DVD http://www.lg.com/hk_en/blu-ray-dvd-players/lg-DV380 , samo sto je vjerovatno novija verzija moga , jer nisam nigdi moga nac stariju verziju svoga, a ovaj isto izgleda i zove se isto kao i moj.

Edit ;

Ja nemogu nikako nac 720x576, MPEG4(Xvid) , jel mozes uslikat koji ss pa pokazat ? A koristim DVD - R 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 9:18 (duYe).
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 17:55 (Izzy).
13 godina
neaktivan

Thx :)

16 godina

Ako slučajno ne bude radilo imaš program ConvertXtoDVD koji također koristim i pomoću njega ćeš sigurno moći prebaciti MP4 u DVD format koji će tada 100% biti čitljiv u DVD playeru.

13 godina
neaktivan

Prvo Izzy da ti se jako zahvalim na savjetima, 

U zadnjih misec dana sam potrosia 10 dvd bezveze di sam pokusa convertat i nije radilo, 

i da ovo ponovo neradi, a za convertxt sjecam se da sam ga vec proba ili je bila losa kvaliteta ili nije bilo sounda, koje ti postavke koristis na njemu kad convertas? 

0 0 hvala 0
16 godina

Ako se slažeš kada uhvatim vremena mogu ti se spojiti na računalo i namjestiti postavke u oba programa za konverziju? Pa da onda probamo. Znam da sam se prije otprilike 2 - 3 godine također mučio dok nisam našao odgovarajući program i odgovarajuće postavke. I imaš li koji DVD-RW? On je dosta koristan u ovakvim situacijama.

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ako se slažeš kada uhvatim vremena mogu ti se spojiti na računalo i namjestiti postavke u oba programa za konverziju? Pa da onda probamo. Znam da sam se prije otprilike 2 - 3 godine također mučio dok nisam našao odgovarajući program i odgovarajuće postavke. I imaš li koji DVD-RW? On je dosta koristan u ovakvim situacijama.

Naravno, kad tebi odgovara da ja budem online ? I  jel imas mozda xfire ? I to mislis radit priko team-viewera ? 

A nemam taj DVD - RW , imam obicne DVD ,

LP :D

16 godina

Ako može sutra i još ću se javiti da dogovorimo vrijeme?

13 godina
neaktivan

Naravno, samo javi ti kad ti odgovora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 21:14 (duYe).
16 godina

I, da mislim se spojiti preko TeamViewera. Brzo ću biti gotov.

15 godina

Jeli se gubi kvaliteta filma konvertiranjem pomoću convertxtodvd iz mp4 u avi file?

I koji još preporučate program za konvertiranje, jer ne želim ovaj vodeni žig šta ga stvara convertxtodvd..

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Jeli se gubi kvaliteta filma konvertiranjem pomoću convertxtodvd iz mp4 u avi file?

Svako transkodiranje u lossy format dovodi do određenog gubitka kvalitete.

Coder256 kaže...

I koji još preporučate program za konvertiranje, jer ne želim ovaj vodeni žig šta ga stvara convertxtodvd..

Ja inače koristim ffmpeg ali nisam siguran koliko bi tebi odgovarao budući da se svodi na puno tipkanja u komandnoj liniji. Možda nekakav frontend?

I da, bitno pitanje, želiš li ti samo prebaciti stream iz mp4 containera u avi container, ili je ono što ti zapravo želiš konvertirati h264 video stream u Xvid? Prebacivanje iz jednog containera u drugi samo po sebi ne dovodi do gubitka kvalitete.

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 15:28 (rustweaver).
15 godina
rustweaver kaže...
I da, bitno pitanje, želiš li ti samo prebaciti stream iz mp4 containera u avi container, ili je ono što ti zapravo želiš konvertirati h264 video stream u Xvid? Prebacivanje iz jednog containera u drugi samo po sebi ne dovodi do gubitka kvalitete.

Ne razumin ti se ja baš u to, pa ne znan šta su ti containeri... Ono što ja želim je da konvertiram mp4 u avi tako da mi ga može dvd očitat.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 18:15 (Coder256).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice