Problemi s windowsom

poruka: 8
|
čitano: 1.472
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problemi s windowsom
pitanje

imam windows xp professional service pack 3 komp mi je nesto jako spor ali nemam virusa defragmentiran je i sve i neke igre mi cak zapinju a nisu nimalo zahtjevne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s windowsom

Koja konfiguracija? Od kad je tako spor? Jeli uvijek bilo tako?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Problemi s windowsom
autorov komentar

nije mi oduvjek imam 1gb rama 1,7ghz i 128mb graficku sve drivere i sve instalirano to tek prije jedno 2 dana

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko ti Windowsi koriste RAM-a,kad ti je računalo u "idle",tj. kada ništa ne radiš?

16 godina
neaktivan
Problemi s windowsom

da, provjeri u task manageru. jeli ti prije tako bilo? ako ti je to novi onda je nesto u banani jer je konfiguracija solidna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li instalirao dosta programa koji se male s kompom? Pritisni na tipkovnici Win + R, i kad ti se pojavi Run prozor, upiši "msconfig" (bez navodnika). Nađi gdje se nalaze startup porgrami, pa pogasi što ti ne treba, ili uslikaj i postaj ovdje pa ćemo ti reći što možeš slobodno ugasiti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Problemi s windowsom
neki dan sam bio na računalu i malo sam ga počistio sa ccleanerom ... jučer sam upalio komp i windows je izgledao upravo ovako : http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2008/10/win7classic.png također na ikonici signala interneta bio je crveni križić i nisam mogao ni na internet , isto tako otišao sam na svojstva računalo i na mjestu RAM-a i procesora je pisalo not aviable...(PS : ovo sam napisao na prijateljevom računalu , te IMAM WINDOWS 7) ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi s windowsom
lalalu kaže...
neki dan sam bio na računalu i malo sam ga počistio sa ccleanerom ... jučer sam upalio komp i windows je izgledao upravo ovako : http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2008/10/win7classic.png također na ikonici signala interneta bio je crveni križić i nisam mogao ni na internet , isto tako otišao sam na svojstva računalo i na mjestu RAM-a i procesora je pisalo not aviable...(PS : ovo sam napisao na prijateljevom računalu , te IMAM WINDOWS 7) ...

U ccleaneru idi na alate pa na povrat sistema , na tocku koja ti je bila prije ciscenja i vrati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice