Ovako prijatelj mi može pčitati neke crtane filmove neke ne, ja sve te mogu normalno pokrenut. Kad god pokrenem ove filmove sto nece kod njega pojavi se upozorenje kako nesto nije u redu sa winodws bojama tako nesto pise. Pa sad neznam o čem se točno radi. Ima li tko da pomogne jer je ovo stvarno čudno....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda zato što su mu boje na 16 bitova
Aj ti prvo reci koji OS?
Boje su na 32 bita a OS je XP
Znao sam da te neke gluposti sa bojama na MSNu, ja imo problema s tim, ali na 7mici neznam dal moze i na XP... Ocito nemoze
Znao sam da te neke gluposti sa bojama na MSNu, ja imo problema s tim, ali na 7mici neznam dal moze i na XP... Ocito nemoze
Ajd mi recite neke šeme koje bi mogao probat sigurno je nesto slucajno dirnuo u properties > setttings pa u postavkama kod grafičke samo neznam šta... jer čudno skroz filmove neke gledam neke ne najćešće mi divx očita preko BSplyaera dok malo teze idu neki dvd filmovi preko nekog dvd sofvera.
Točan sadržaj poruke bi bio poželjan. Bez toga možeš i vidovitog Milana pitati.
Ajd oticu kod njega pa cu dat SS ugllavnom spominje neki color kad poreknem film preko winodws media playera i onda opcja Zatvori i Klikni vise kao informacije
Ajd oticu kod njega pa cu dat SS ugllavnom spominje neki color kad poreknem film preko winodws media playera i onda opcja Zatvori i Klikni vise kao informacije
Sadržaj koji ideš pregledat nije prilagodan sa WMP
Probaj u nekom drugom playeru
Sadržaj koji ideš pregledat nije prilagodan sa WMP
Probaj u nekom drugom playeru
Probao u 2-3 dvd playera avs i jos neki nemoze jednostavno kad stavim film i odem na my computer > open na drive > ne ocita nista neda nikakvu ekstenziju da ocita a trebalo bi biti bar wmp ajd sredim ss pa stavim
a ima nasnjimljene codece?
a ima nasnjimljene codece?
imam
Puno bi pomoglo kad bi napiso koji je format videa i šta piše u erroru.