Problemi s novim DVD čitačem i driverima

poruka: 14
|
čitano: 3.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi

El mi moze tko reci sto je to i gdje mogu naci drivere za:Multimedia Controller,Multimedia Video Controller,PCI Simple Communications Controller?

I prilikom startanje mi se nesto pokazuje Novel Netware REady Firmware i onda nesto RPL ROM odbrojava do 5 pa pocne lodirati windows,to mi se desava od kada sam kupio novi DVD-ROM pokusao sam DVD-Rom kod prijatelja njemu normalnu sta to moze biti i kako iskljuciti? Koristim Windows XP service pack 3

mp14
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 15:10 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problemi
lamborghini murcelago lp640 kaže...

El mi moze tko reci sto je to i gdje mogu naci drivere za:Multimedia Controller,Multimedia Video Controller,PCI Simple Communications Controller?

I prilikom startanje mi se nesto pokazuje Novel Netware REady Firmware i onda nesto RPL ROM odbrojava do 5 pa pocne lodirati windows,to mi se desava od kada sam kupio novi DVD-ROM pokusao sam DVD-Rom kod prijatelja njemu normalnu sta to moze biti i kako iskljuciti? Koristim Windows XP service pack 3

Znači trebaju ti driveri za matičnu ploču?Prvo reci koja je.
16 godina
neaktivan

maticna ploca mi je PCChips M863G

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problemi
lamborghini murcelago lp640 kaže...

koja matična pa onda na njihovu stranicu skineš drivere ovako niko nezna kad to riješiš javi se
edit: napiso si koja je matična nisam vidio
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 10:33 (pero35).
16 godina
neaktivan

sad koji driver treba skinit kad ih ima puno?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problemi s novim DVD čitačem i driverima

Za početak skini VGA Driver (Multimedia Video Controller) i Modem driver (PCI Simple Comunications Controller) i javi što si sa tim riješio.Znači,javi jesi li riješio Multimedia Video Controller i PCI Simple Comunications Controller.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 12:46 (Izzy).
16 godina
neaktivan

Ovi VGA driveri ne rade pojavi mi se error "This system cannot detect the device,please confirm that the device is configured  properly and then restart the setup program" .

A oni drugi modem driveri a ovaj mi driver pise uninstall a ne  install.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postoje 3 modela te tvoje ploče.Izgleda da verzija 5.1A nije tvoja matična ploča.Ako imaš AMD procesor skini drivere koji su pod verzijom 7.1C, u suprotnom skini drivere pod verzijom 1.5A.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Postoje 3 modela te tvoje ploče.Izgleda da verzija 5.1A nije tvoja matična ploča.Ako imaš AMD procesor skini drivere koji su pod verzijom 7.1C, u suprotnom skini drivere pod verzijom 1.5A.

sad smo dosli do problema na sve3 instalacije mi javlja isti error ko onaj gore navedeni.
mp14
16 godina

Reci je li ta matična ploča od računala koje si stavio pod "Moj PC"?Ako je,onda ne trebaš drivere za Multimedia Video Controller,jer imaš diskretnu grafičku karticu i ne koristiš integriranu.Što se tiče Multimedia Controller-a i PCI Simple Communications Controller-a,to možeš ostaviti tako,ako ti sve radi dobro.Ali,bilo bi dobro da potražiš CD sa driverima koji si dobio sa matičnom pločom i instaliraš ih.

Što se tiče ovog problema vezanog uz DVD ROM,to ne znam kako riješiti,ali pogledati ću malo po Internetu.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Reci je li ta matična ploča od računala koje si stavio pod "Moj PC"?Ako je,onda ne trebaš drivere za Multimedia Video Controller,jer imaš diskretnu grafičku karticu i ne koristiš integriranu.Što se tiče Multimedia Controller-a i PCI Simple Communications Controller-a,to možeš ostaviti tako,ako ti sve radi dobro.Ali,bilo bi dobro da potražiš CD sa driverima koji si dobio sa matičnom pločom i instaliraš ih.

Što se tiče ovog problema vezanog uz DVD ROM,to ne znam kako riješiti,ali pogledati ću malo po Internetu.

ok.samo sto meni to spori pc previse a integriranu graficku nemam.

mp14
16 godina
neaktivan

itko???

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebao bi imati cd od maticne jer njega obicno dobijes kad kupis komp i njega ubaci i instaliraj sve sto ti ponudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Trebao bi imati cd od maticne jer njega obicno dobijes kad kupis komp i njega ubaci i instaliraj sve sto ti ponudi.

svaki cd mi ostao u njemackoj zaboravio sam ponjet.

pa zato vas pitam ako mi moze tko reci gdje da to skinem sta mi trazi jer neznam ni ja sta cu vise.

mp14
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice