Problemi s netom

poruka: 4
|
čitano: 1.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi s netom

Imam laptop Toshiba Satellite l775 - 15t i problem je u vezi interneta. Kad sam na svom kucnom wirelessu, tj. preko širokopojasne veze, Iskon CARNet, net mi nekad totalno steka i pogotovo kad je skype ukljucen tj. kad se koristi. znaci sad mi videaa preko youtubea sporo ucitava, sa brzinom downa od 300-400kbps. Ali problem je to što kad se priključim na drugu mrežu, normalno je sve, znaci ucitava normalno, brzo, ali kad se netko drugi tj. drugi laptop u kući ASUS ne znam točno koji model, nema nikakvih smetnji, normalno radi, brzo. a samo na mom steka. Zanima me zbog cega i kako mogu popravit to? Koristim Chrome, ali se isto to dogadja i na drugim browserima.

Meni ce na svadbi svirat grupa Youtube. Nema pjesme koju likovi neznaju xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi s netom
adnanjusic98 kaže...

Imam laptop Toshiba Satellite l775 - 15t i problem je u vezi interneta. Kad sam na svom kucnom wirelessu, tj. preko širokopojasne veze, Iskon CARNet, net mi nekad totalno steka i pogotovo kad je skype ukljucen tj. kad se koristi. znaci sad mi videaa preko youtubea sporo ucitava, sa brzinom downa od 300-400kbps. Ali problem je to što kad se priključim na drugu mrežu, normalno je sve, znaci ucitava normalno, brzo, ali kad se netko drugi tj. drugi laptop u kući ASUS ne znam točno koji model, nema nikakvih smetnji, normalno radi, brzo. a samo na mom steka. Zanima me zbog cega i kako mogu popravit to? Koristim Chrome, ali se isto to dogadja i na drugim browserima.

Najverovatnije driveri od wireless-a. Takođe postoji mogućnost da neki drugi kompjuter "DDOS-uje" ruter (meni se nedavno desilo, incredimail je mojima ceo ruter blokiro).

http://www.toshiba.co.il/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=IL&mode=allMachines&action=search&teddProduct=6455&selShortMod=2948&LNG=29

Pronađi svoj laptop, te pronađi drivere za wireless.

I da znaš, da bude drugima lakše, nemoj ofrlje pisati modele i kodove, nego vino napiši onako kako tačno piše, mala velika slova... {#}

15 godina
neaktivan
Problemi s netom

Ali ne razumijem zašto na drugim mrežana normalno radi ! I hvala :)

Meni ce na svadbi svirat grupa Youtube. Nema pjesme koju likovi neznaju xD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problemi s netom
Zato sto tu ima puno faktora.. jedan je taj da tvoja mrezna i modem/router ap se ne "vole" tu je rijesenje driveri novi za mreznu ili fw u routeru ili drugi router. Npr. Ja na tg782i sa toshibom, hpom i nekim prestigio laptopom nemam problema.. dok sa huawei hg530u ... toshiba radi problem.. kad se spoji ne moze ona na net a bogme ni nitko drugi a ip adrese stimaju. Router posizi nema neta dok kad dns adrese unesem rucno sve stima. Na drugim routerima sve automatski stima al na hg 530 u toshiba nestima tocnije intelova wifi mrezna.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice