Problemi sa driverima za tastaturu i MP3 cu

poruka: 2
|
čitano: 1.270
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problemi sa driverima za tastaturu i MP3 cu

Ovako, nakon problema sa ocima, radi blizine rada na racunaru, odlucio sam kupiti bezicnu tastaturu.Tastatura odmah da se zna nije neka sad markirana rijec je o nekoj NEON tastaturi i bezicnom misu.Uz tastaturu dolazi neki CD ali Windows 7 ga nece instalirat pa tako da mogu da koristim samo osnovne tipke na tastaturi a ostale tipke poput koturica za markiranje nemog.Ali to je drugi problem, najveci problem se javlja pri paljenju compa, nemogu uc u BIOS, sa tastaturom mogu raditi tek nakon dizanja OS-a.Da li se nesto moze uraditi, ja sam uspio sa nekim dodatkom od Misa za PSP ulaze da nekako udzem u bios.

Moj drugi problem se odnosi na drivere za Sony MP3 stick.Naime radi se o MP3 od 512 MB, ali da bi ga koristio trebao bi instalirati njegov CD, koji WIndows 7 nece da pokrene, tj instalira se ali od pokretanja nema nista.

Eto nadam se da neko ima bilo kakvu ideju, ako bude potrebno mogu prilozit i slike istoimene periferije.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa driverima za tastaturu i MP3 cu

ovako, nađi neku staru tipkovnicou s PS/2   sučeljem, uđi u bios i u biosu nađi postavke: legacy usb support i promijeni na enabled. usb tipkovnica nakon toga mora raditi sto posto.

glede ostalih problema, moraš otići na stranice proizvođača i potražiti drivere za windows 7 za te komponente koje te muče. velika većina proizvođača je izbacila drivere za win7, ako ih do sada nije bilo. oni koji nisu izbacili su vjerojatno neke "žnj" firme, ali sam siguran da su proizvođači koji drže do sebe to već riješili.

u nekim slučajevima će raditi i driveri od viste.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 16:14 (robisierra92).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice