Problemi s chromom

poruka: 6
|
čitano: 1.145
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi s chromom

Zadnjih mjesec - dva, chrom mi uopce ne ide, kad pokusam ici na stranicu piše da se povezuje jedno 30sec do 1min pa prikaže da ta web stranica nije dostupna.

Probao sam re-instalirati chrom ali nije pomoglo.

Jel itko imao slicnih problema (vidio sam na netu da ekipa ima, ali mi nisu pomogla njihova rjesenja) i kako ih je rijesio?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi s chromom

a drugi browser normalno otvara sve?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s chromom

da opera i ie, a firefox zna malo zastekat prije nego krene video na youtube (ali ne svaki put nego u 10% slucajeva s time da su mi otvoreni neki drugi tabovi i gledam jos jedan video  i wireless je konekcija), a ostalo sve uredu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 22:48 (Bob rock).
16 godina
neaktivan
Bob rock kaže...

da opera i ie, a firefox zna malo zastekat prije nego krene video na youtube, a ostalo sve uredu.

ne znam bob,da li čištiš cache i cookies,?
koristiš ccleaner za to?
koji imaš av,ili neki extra firewall?

15 godina

Možeš napraviti nekoliko stvari:

• Prvo pogledaj kakvo je stanje u incognito modu (kada uđeš u Google Chrome pritisni kombinaciju tipki Ctrl+Shift+N). Ako tamo normalno učitava stranice, vjerojatno je problem u nekoj ekstenziji. Isključi ih jednu po jednu kako bi utvrdio koja točno stvara probleme.
  • Očisti (izbriši) cookies, cache i history.
  • U antivirusu, odnosno firewallu pogledaj da nije blokirana veza na internet.
  • Provjeri komp MBAM-om i kopiraj ovdje log iz HiJackThis-a.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Problemi s chromom

Problem je bilo u firewallu anti-virusa (bitdefender).

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice