Problemi s adobe flayh playerom

poruka: 3
|
čitano: 870
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi s adobe flayh playerom

Eto ljudi da vas pitam za savjet, imo sam danas u rukama laptop hp pavillion ne sjećam se oznake, ugl. dvojezgreni procesor, 4 gb rama....mašina...laptop je došao sa windows 7 home edition 64bitnim... i sad problem je što mu je teško otvarat stranice koje zahtjevaju flash player,  očito je da se muči s njima... IE 64bitni ga uopće ne može instalirat(koja je razlika uopće između IE 32bitnog i IE64bitnog?)... ugl koristim mozillu, ali opet se muči s flash playerom, jer zna netko razlog, naravno flash je najnoviji instaliran...

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi s adobe flayh playerom
superjasko kaže...

Eto ljudi da vas pitam za savjet, imo sam danas u rukama laptop hp pavillion ne sjećam se oznake, ugl. dvojezgreni procesor, 4 gb rama....mašina...laptop je došao sa windows 7 home edition 64bitnim... i sad problem je što mu je teško otvarat stranice koje zahtjevaju flash player,  očito je da se muči s njima... IE 64bitni ga uopće ne može instalirat(koja je razlika uopće između IE 32bitnog i IE64bitnog?)... ugl koristim mozillu, ali opet se muči s flash playerom, jer zna netko razlog, naravno flash je najnoviji instaliran...

Najvjerojatnije je Adobe Flash Player instaliran na 64 bitnoj verziji IE na kojoj ne može, koliko ja znam raditi. Možda pomogne ako pročitašovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 20:46 (bero 43).
15 godina
neaktivan
RE: Problemi s adobe flayh playerom

ma daa al to opet ne bi trebo bit problem za mozillu.......... hvala anyway =)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice