Naime dobio sam cod mf2 razdjeljen na 2 dvda i treci za instalaciju kasnije
kada sam ta 2 fajla sa ta 2 dvda spojio pomocu join file programa, pokrenem fajl preko deamon toolsa virtual devices mount image
nakon obrade odem u My Computer i pokrenem ikonu od virtualnog dvda i javlja
Windows cannot access this disc. The disc might be corrupt. Make sure the disc uses a format that windows recognises. If the disc is unformatted, you need to format it before using it.
Nije mi se nikad ovo dogadjalo ima li netko iskustva mozda s tim ? jeli greska u meni ili dvdu ili necem mozda trecem?
Hvala svima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto si ih spajao zašto ih jednostavno oba ne montaš???jer kad ih spojiš promjeni ti se format, bar se meni mijenjao.....tako sam ja imao problema sa catiom.....
Ubaciš prvi dvd, montiraš ga i pokreneš instalaciju. kad tre traži ovaj drugi ovaj odmontiraš i montiraš drugi, te nastaviš instalaciju.
hm
S kojim programom to radiš, probaj desni klik na tu ikonu pa otvori ili explorer a ne autoplaj ako tak nešt imaš ili nekim drugim ovisi u kojem je formatu, ako je u ISO htjet će večina, a ako i tad neće onda to probaj, obadva dvd-a ekstraktirat u jednu mapu i onda pokrenut instalaciju, ja sam jednom isto ima takav problem i uspjeloje, probaj.