Problem sa zvukom

poruka: 7
|
čitano: 1.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa zvukom

kad ukljucim sluske i slusam neku pjesmu cujem kao jeku... to jest ako znate one efekte koje mozete staviti da se zvuk cuje kao da ste u spilji itd... tako i ovo... al meni je to samo kad slusam pjesme... a npr kada slusam bethovena ili onu drugu pjesmu sta se dobije uz windows normalno se cuje :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvukom
Imsovcanin kaže...

kad ukljucim sluske i slusam neku pjesmu cujem kao jeku... to jest ako znate one efekte koje mozete staviti da se zvuk cuje kao da ste u spilji itd... tako i ovo... al meni je to samo kad slusam pjesme... a npr kada slusam bethovena ili onu drugu pjesmu sta se dobije uz windows normalno se cuje :S

Vjerojatno ti nisu dobro spojene slušalice, tj. konektor. Ako ti nula nije spojena onda se zvukovi između kanala takoreć oduzimaju i glas, tj. onaj dio zvuka koji je jednak na oba kanala, se poništava.

17 godina
Problem sa zvukom

a sad imam ukopcane zvucnike i sve radi :S mozda su osle sluske? ili je neka zica se odspojila pa zato nesto radi nesto ne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

a sad imam ukopcane zvucnike i sve radi :S mozda su osle sluske? ili je neka zica se odspojila pa zato nesto radi nesto ne

Moguće da ti se odspojila žica na konektoru. Možeš li probat na nekom mp3 playeru ili nečemu te slušalice?

17 godina
Problem sa zvukom

sad sam probo neradi mi sluske nesto al radi mic na njima :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

sad sam probo neradi mi sluske nesto al radi mic na njima :S

Onda ti se vjerojatno otpojila žica koja vodi nulu od konektora... Možda da probaš rastavit konektor pa zalemit žicu natrag? Iako ne mogu biti siguran da je baš u tome problem. Ne znam... Ako imaš garanciju na sluške odnesi ih na servis

17 godina
Problem sa zvukom

ma vec sam moro odnjet sluske na servis... nisam imo zvuka :S a isto radio mic... sad neznam dal su to iste sluske od prije ili nove... al opet nije bitno ocito da taj model ima problema sa slusalicama...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice