Problem sa zvukom Windows 7 64-bit.

poruka: 2
|
čitano: 1.683
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ja imam probleme sa zvukom na novom računalu, windows 7 64-bit home edition, matična je asrock 870 extreme 3 i na njoj je i integrirana zvučna kartica jel, problem je slijedeći: Kad pustim neki youtube/dailymotion video, dakle streamanje, dok sam na tom prozoru/stranici sve je super, ali ako ostavim svirat i odem npr. na facebook ili negdje drugdje, zvuk počne krčat, nekad ne baš odmah, ali većinom odmah, čim se vratim na stranicu opet sve super. Probao sam pustit neku mp3-icu preko windows media playera i radit nešto drugo i zasad sve pet. Skinuo sam starije drivere i nakon toga se oko 90% krčanja maknulo koliko sam uspio sinoć prepospan istestirat, tako da je vjerojatno u driverima i morat ću iskopat još neke bolje, no eto ima li možda netko još neki savjet/ideju? Trenutno imam drivere s Realtek stranice, ovi s baš asrock stranice baš za ovu ploču krče i to i jesu ti koji rade probleme.

P.S. Adobe flash je instaliran jučer... Probao s više Internet pretraživača i ista stvar na svima... PC je novi i otpočetka je tako... Zvučnici su ispravno spojeni bla bla...

Inače,

http://www.realtek.com.tw/Downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false jel ja odavde skidam Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) ili Vista, Windows7 Driver(64bits) Driver only (Executable file), tj. jesu li u ovom prvom sadržani 32-bit driver i 64-bit ovaj koji ima drugi posebno za download pa će windowsi odabrat pravi ili šta već, ili je to neki posebni driver koji se razlikuje od ovoga downloada di je 64-bit samo (duplo manji file...)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 17:12 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

UPDATE: Malo sam probao sa raznim driverima i sad mi više s ničim neće šljakat kak spada-.-, čak i windows media player, dok imam samo youtube ili wma uključen super, čim odem radit nešto drugo usput počne krčat zvuk, wtf?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 20:55 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice