Problem s wordom 2003 i otvaranjem file-a

poruka: 5
|
čitano: 1.393
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle bilo mi je ono da mi se template usro, trebalo ga je izbrisat i napravit novi file (normal.dot). To je napravljeno, međutim neke wordove dokumente sad ne mogu otvarat (na serveru su). Ne sve, neke mogu, ali vecinu ne mogu. Kao da ce mi napravit recovery, pa ispadne prazno nakon sta ga napravi. Sa računala otvara normalno, a normalno otvara i neke datoteke sa servera. Još možda jedna bitna stvar..kad ih idem otvorit, napravi se onaj temporary file, s dolarom predznak, i tako ostane i kad zatvorim datoteku(koja me zajebava i koju moram nasilno zatvarat). Probah s instalacijskim cd-om, repair i reinstall, ali nista. Jel moze bit to do kakvih virusa? S drugog računala bez problema otvaram te datoteke.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam dal malware može tadit takve stvari..
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
skini,instaliraj, pa napravi brzu provjeru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s wordom 2003 i otvaranjem file-a

.. $-ime, je temp file koji se kreira kod svakog otvaranja filea, na istom mjestu. Služi kako recovery. Zato treba izbjegavati otvaranje direktno s medija kao floppy :)

Koji razlog, kako rješiti.. normal.dot si već napravio, .. probaj počititi (restartati) server, mrežu... možda aktivan sync ili nešto tako. Ili je samo 2003 po MSovom planu odradio svoje, jer se već prodaje novija verzija.. -ipak, stvi updateove za office, ponekad i oni nešto poprave.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Ništa od toga.. i dalje isti problem. Ovo je izluđujuće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imao sam slican probelm, i problem je bio oko premisa na samom fajlu!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice