Problem sa WINDOWS LIVE MSN

poruka: 12
|
čitano: 7.620
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

jučer mi je zablokirao msn,tako da sam ga izbrisao sa računara kao i čitav paket windows live,međutim kada sam htio da program skinem sa neta dobio sam poruku da mi je program već instaliran,isto mi se javljalo kada sam htio izvršiti instalaciju sa BUG dvd,također sam pokušao sa programima za vraćanje izgubljenih ili izbrisanih programa ali nisam našao msn,u stvari našao sam ikonu koju ne mogu pokrenuti,očito da program nisam dobro izbrisao ali nikako ne mogu da ga nađem u bilo kojem fajlu,zato ako iko ima neku ideju neka pomogne,unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa WINDOWS LIVE MSN
mirda-doc kaže...

jučer mi je zablokirao msn,tako da sam ga izbrisao sa računara kao i čitav paket windows live,međutim kada sam htio da program skinem sa neta dobio sam poruku da mi je program već instaliran,isto mi se javljalo kada sam htio izvršiti instalaciju sa BUG dvd,također sam pokušao sa programima za vraćanje izgubljenih ili izbrisanih programa ali nisam našao msn,u stvari našao sam ikonu koju ne mogu pokrenuti,očito da program nisam dobro izbrisao ali nikako ne mogu da ga nađem u bilo kojem fajlu,zato ako iko ima neku ideju neka pomogne,unaprijed zahvaljujem

probaj system restore....

01010100 01001001 01001111
17 godina
mirda-doc kaže...

Skini ovaj program pa ga pokreni i on ce uklonit zaostatke od tvoje instalacije MSN-a pa bi onda trebal moc to instalirat opet!Cool

http://zapmessenger.en.softonic.com/

17 godina
neaktivan

Ja sam nekoć koristio MSN, no sada imam odličan program Digsby koji spaja sve socijalne mreže (Facebook, Twitter, MySpace...), mail račune i accounte s kojima chataš tipa MSN, gtalk, Yahoo...

Toplo preporučavam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 14:05 (Raving Rabbid).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirajte

Windows Installer CleanUp

Kada se program pokrene dobiti će se prozor

u kojem se nalazi popis instaliranih programa

(i onih koji nisu dobro obrisani).

Pomocu njega izbrisati zapise o instalaciji

za zeljenji program i instalirati ponovo.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 14:07 (drradic).
16 godina
neaktivan

e hvala uspio sam instalirati novi windows live al mi se ponovo javlja ista greška sa messengerom zbog koje sam ga prvobitno i izbrisao,ne mogu ga pokrenuti,al u svakom slučaju hvala ,veliki pozz

16 godina
neaktivan

Cjeli dan se pokušavam prijaviti na msn i kaže mi da je greška 81000306. Ja napravim sve što mi oni kažu u onim napucima za riješavanje problema i ništa se ne događa.Pokušam se prijavit na istom računalu samo druga malil adresa, bratova adresa, i uspije sve normalno! Može li mi netkooo pomoćiii?? Plizzzz...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anchyyy:* kaže...

Cjeli dan se pokušavam prijaviti na msn i kaže mi da je greška 81000306. Ja napravim sve što mi oni kažu u onim napucima za riješavanje problema i ništa se ne događa.Pokušam se prijavit na istom računalu samo druga malil adresa, bratova adresa, i uspije sve normalno! Može li mi netkooo pomoćiii?? Plizzzz...

provjeri ovdje što može uzrokovati probleme..možda ga blokira firewall,ako nije windowsov npr..

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 23:15 (seneka).
16 godina
neaktivan

Imam stari msn i moram instalirati novi,kad počnem sa instalacijom neće da instalira i stalno piše da ima neka greška i da nema neko softera,bila bih vam zahvalna da me posavjetujete što da radim!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anonimna kaže...

Imam stari msn i moram instalirati novi,kad počnem sa instalacijom neće da instalira i stalno piše da ima neka greška i da nema neko softera,bila bih vam zahvalna da me posavjetujete što da radim!

Ajde,molim te,točno prepiši poruku koju ti MSN javlja pri instalaciji.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
protjeran

Moj prijatelj je imao identičan problem Riješenje: System restore na vrijeme dok je još bio instaliran

I ondA KADA GA VRATIŠ,INSTALIRAJ ovo ili nadji nesto drugo pa probaj s njime uninstalirati stari(nakon system restore)

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

probaj si skinut neku stariju verziju,i instalirat,pa si onda skini najnoviju mozda upali!! pozz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice